Goran Vukošić za Balkan Stars : Posebno sam ponosan na najnoviju pesmu ČUVAJ ME!

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Gorane, hvala ti što si odvojio vreme za nas. Za početak nam reci kad si počeo da se baviš muzikom, da li si imao muzičkog uzora?

Muzikom sam počeo da se bavim već sa 8 godina tako što sam stalno nosio harmoniku sa sobom i pevao. Uzor mi je bio Zdravko Čolić i Miroslav Ilić.

Iza sebe imaš puno hitova koje su i danas na redovnom repertoaru skoro svih noćnih klubova širom Balkana i Evrope. Na koju si pesmu posebno ponosan?

Imam više pesama na koje sam ponosan, a najviše na pesmu “Żivot ide dalje” i ” Isti igrači”. Posebno sam ponosan na najnoviju pesmu “Čuvaj me”

Nakon nekoliko godina veoma dobre karijere gde si uradio nekoliko vrhunskih pesama odjednom si “nestao“ sa muzičke scene. Koji je razlog tvog privremenog povlačenja iz medija?

Nikada se ja nisam povlačio, uvek sam bio tu, radio i snimao nove pesme, ali sam možda manje bio zastupljen u medijima.

Pre par dana si uradio novu pesmu, duet sa koleginicom Tijanom Stojić, možeš li nam nesto više reći o tome? Da li smatraš da ova pesma moze doživeti uspeh pesme “Isti igrači“, dueta sa Minom Kostić?

Ja se nadam i uveren sam u to da je pesma mnogo kvalitetna i da će publika prepoznati poruku i jačinu pesme.

Kakvi su ti planovi za dalje?

Planovi su mi da se ispromovise spot i pesma “Čuvaj me”.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

SLATKIŠI SU MOJ "SLATKI GREH"

Ime i prezime: GORDANA GOCA DRAGIŠIĆ Zanimanje: Numerolog   DETINJSTVO PAMTIM PO.. Detinjstvo pamtim po tome što sam “stvarno “bila srećno dete, ako uzmemo u obzir dečiju igrarije. Odrasla sam na selu (selo Smoljana ) nadomak Bosanskog Petrovca i dan danas tu je moje detinjstvo . Uglavnom sam bila Lepa […]

Subscribe US Now