NOVOM PESMOM POVRATAK NA PREPOZNATLJIVI ZVUK DAVORA BADROVA

admin
0 0
Read Time:54 Second

Pre nekoliko dana u Beogradu, sa proverenom ekipom, pevač Davor Badrov snimio je novi spot na više lokacija. Snimanje je bilo veoma burno i zahtevno i trajalo je celi dan i noć.

Za stajling bh pevača pobrinuo se dizajner iz Beograda Di Krupsky koji je sa mnoštvo kombinacija vizuelno izdefinisao Davorovo izdanje u spotu koje je neobično i scensko.

– Sjajno je raditi sa osobom ovako divne energije koja čvrsto korača svojim muzičkim stazama, rekao je duhoviti dizajner Vladimir.

Zanimljiv scenario i uloga zavodnika, u kom se pojavljuje nekoliko manekenki sa kojima se on “tajno” sastaje i jedna u ulozi žene koja ga “čeka”, dali su spotu dinamiku radnje.

– Bilo je naporno ali sam zadovoljan jer celi tim koji stoji iza projekta posvećeno je radio, rekao je Davor.

HOT SPOT MEDIA radila je spot a pesma “VOLI ME VOLI” koju je radio hitmejker Saša Lazić a aranžman Aleksandar Krsmanović u stilu je Badrova sa zvucima harmonike. Za par dana pesma i spot ugledaće svetlost dana i nadamo se stati rame uz rame sa ostalim hitovima mladog i harizmatičnog pevača.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Mirela Salihović za Balkan Stars!

Mlada emetnica Mirela Salihović iz Bara bila je gost naše kuće gde smo popričali sa njom o svojoj karijeri kao i planovima za budućnost! Pozdrav Mirela, dobrodošla u Balkan Stars. Možeš li nam se predstaviti, odakle dolaziš, čime se baviš? Zovem se Mirela Salihović. Imam 18 godina i nedavno sam […]

Subscribe US Now