GASTOZZ VOLI ŽENE KOJE ZVOCAJU I LJUBOMORNE SU

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second
-Gastozz nam je otkrio da on voli žene koje su glavne u vezi žene koje zvocaju, stalno misle na svoj izgled, koje su ljubomorne ali ne voli žene koje su duhovite!!!-
– Gosti današnje Naše Nedelje su Milena Ćeranić, Ćemo, Gasstoz, Suzana Mančić i Nikolina Kovač. 
Tema : Šta muškarci očekuju od žena?!
– Gosti u studiju odgovaraće na pitanja da li muškarcima brzo dosade partnerke koje ne znaju da kažu ne i u svemu im udovoljavaju?
 Da li žena treba da se oslanja na muškarca, ili su takve žene muškarcima postale naporne i nezanimljive (vole li muškarci samostalne žene)?
–  Da li je presudan fizički izgled, činjenica je da su atraktivne žene uvek na ceni i privlače mušku pažnju?! Dakle, privlacči li muškarce fasada, lepo lice, zgodno telo ili traže nešto drugo?
– Da li je tačno da muškarci imaju dvostruke standarde prema ženama kada je izbor partnerki u pitanju i prave razliku izmedju onih za ‘zabavljanje’ i ženidbu?
 – Muški stereotip opisuje ženu koja treba da bude ‘tri u jedan’.. Uvek doterana, sjajna domaćica i vatrena u krevetu…Je l i dalje važi taj trend ili se tu nešto promenilo?
– Da li su po njima današnje devojke, žene, previše pod uticajem medijskih trendova? I da li zene previše žive “Seks i grad” kojeg ovde realno u Srbiji nema?
– Da li misle da preterana samostalnost žena dovodi do toga da je sve manje pravih brakova, sve manje dece, jer se 
žene vode parolom da sve mogu same i da im ne treba partner?
Urednik Uroš Markov
Voditelj Drina Pešić
TV Naša 
14.10.2018god u 15h
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

KOKOSO ULJE JE ČAROBNO

Ime i prezime: Jelka Malović Voditelj TV 777 (Crna Gora)   Lepa crnogorska voditeljka podelila je sa nama iskustva vezana za kokosovo ulje. Pre nekoliko godina otkrila sam sve čari upotrebe kokosovog ulja, i od tada je redovno u mojim preparatima za lepotu. Za najbolje rezultate izaberite organsko kokosovo ulje. […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now