ŽIVOT PRED KAMEROM MENJA ULOGOM MAJKE

admin
0 0
Read Time:2 Minute, 5 Second

Lepa dugogodišnja voditeljka popularne emisije STIL televizije BN SAT , Ljupka Ćelić Chourdaki promenila je životni status i sada je u sretnom braku sa svojim izabranikom. Na proleće stiže i prinova.

Oni koji me poznaju i koji su pratili moj rad znaju da sam dugo radila kao tv lice, vodila blog i pisala tekstove na jednom od portala. Kako je vreme prolazilo tragala sam za nekom promenom u životu, razmišljala sam o privatnom biznisu ili pokretanju tv emisije sa mojim potpisom. Medjutim, sve se promenilo kada me sadašnji muž, ove godine pozvao da živimo skupa sa cim je naravno usledio brak i odlazak u drugi grad, drugu zemlju. Tačno je da sam žrtvovala sve svoje planove ali obostrana ljubav i poverenje su zaista bili jači od svega ostalog. Jednostavno to se desi samo po sebi, prepoznate coveka koji je vredan svega toga. Poenta je da smo mi sami sa sobom zadovoljni, srećni i ispunjeni u životu a ja to jesam tako da ne razmišljam o tome sta sam počela, imala i ostavila u BiH, rekla je Ljupka.

Na pitanje o prinovi koja stiže rekla je: ” Tačno je da ću na proleće postati mama. Iskreno nikada ranije nisam razmišljala o tome ali kada upoznate pravu osobu sa kojom možete nešto više u životu beba je pravi blagoslov od Boga. Uživam u svakom njenom pokretu u stomaku i mogu slobodno reći da blistam i uživam u trudnoći. Ne mogu dočekati da je upoznam i u uzmem u naručje”.

O planovima za budućnost kaže: “Trenutno sam posvećena trudnoći i učenju jezika, usavršavam enegleski i učim nemacki jezik. Kasnije ću da učim grčki jezik a možda dodje i još neki jer zaista smatram da smo bogati onoliko koliko jezika znamo. Trenutno sve je novo za mene. Novi grad, nova država, novi ljudi pa i novi jezik, jedan novi život. Ono što planiram kasnije jeste pokretanje jednog bloga gde bih volela pisati motivacione tekstove o životu da podstaknem mlade ljude da je najvažnije boriti se u životu i onda kada je najteže. Naravno čuveno ono “Pazi šta želiš, možda ti se ostvari” jer samo tada sreća i uspeh su zagarantovani. Ima tu i planova koji se ne tivu javnog života, jedno po jedno. Uvek sam se vodila strpljenjem i naravno ovim mojim čuvenim motom. Ono što mi je bitno da sada imam veliku podršku i ljubav moga muža a to me čini još jačom i ambicioznijom” , završila je razgovor sa Balkan Starsom buduća mama a nekada poznato tv lice.

Jelena Govedarica
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Luna Djogani opravdala sva ocekivanja

Blogerka i popularna ukućanka rijality show-a Zadruga, Luna Đogani po svemu sudeći i te kako je krenula stopama svojih roditelja . Naime u takmičenju koji je organizovao istoimeni show program blogerka je ostvojila prvo mjesto i oborila sve trendinge gledanosti na YouTube . Da li će nas kćerka popularnih frontmena […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now