Legend proljećna kampanja: razigrana šik priča!

Kana Tomasevic
1 0
Read Time:49 Second

Proljeće označava početak nečeg svježeg i uzbudljivog, a ono je u Legend kampanju donijelo promjenu koja je skroz neočekivana. Njihova nova kampanja prepuna je boja, a donosi nove originalne modele. Nova proljećna kolekcija obiluje bojama i uzorcima, unoseći svježinu i predstavljajući brend u nikad ženstvenijem  tonu.

Funkcionalnost, precizna izrada i ženstvena silueta zajedno s džins komadima, različitim printovima, jakim bojama i interesantnim detaljima temelj su nove kolekcije. Kratke, koktel i duge haljine dolaze u veselim dezenima, među kojima je cvjetni dominantan.

Ovu kolekciju prati svježa i chic modna kampanja, koja iznenađuje i veseli svojom svježinom u koloritnom smislu, neopterećenim pristupom u poziranju i vizuelno jakom utisku. Sama kampanja izvrsno prenosi duh nove kolekcije koji je veseo, pomalo razigran i povrh svega neopterećen, siguran u sebe. Odraz je želje za nečim jednostavnim, a opet posebnim u svijetu suprotnom od toga.

Fotografije je radio radio čuveni modni fotograf Mirko Tabašević, a modeli su Tijana Krstićević, Nkeza Karabumba, Petar Strugar i Marko Andrić.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

SEKA peva, Podgorica grmi!

Veličanstvena promocija u Hiltonu u Podgorici okupila je sve Sekine poklonike, brojne medije iz čitavog regiona, prijatelje i saradnike. Kako je rekao Zdravko Đuranović, jedan od Sekinih saradnika, Seka je pevač kakav je na muzičkom nebu Crne Gore trebalo da se pojavi!  Promociji je prisustvovao veliki broj pripadnika crnogorske estrade, […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now