Zvijezde sezone: pruge u boji

Kana Tomasevic
1 0
Read Time:49 Second

Pruge se stalno vraćaju u modu, pa će i ovo ljeto biti obilježeno velikim povratkom pruga. Sve pruge su u trendu i usuđujem se reći da su one masovni trend ove sezone. Kada imate na sebi haljinu sa šarenim prugama, osjećate se veoma retro i italijanski iz nekog razloga.

Pruge su, jednostavno, najsvestranija, klasična i sofisticirana stampa, ali ipak, pruge u boji su zvijezde ove sezone. One su definicija retro stila, šik su i sofisticirane u isto vrijeme. Kada nosite pruge u boji, izgledate kao najbolja verzija sebe. Pruge, vertikalne ili horizontalne, će bez napora stvoriti retro stil koji se tako priželjkuje ovih dana. Pruge u boji izgledaju najbolje na midi uskim haljinama, na retro majicama, džemperima u paru sa farmerkama sa visokim strukom ili suknjama od antilopa.

Istražujte, eksperimentišite i zabavite se prugama, imajući na umu da pruge imaju supermoć i ne mogu da izgledaju loše. One mogu da izgledaju cool, sofisticirano, jednostavno, čudno, klasično, sik. Ali, nikada ne izgledaju loše.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Dženan Lončarević: KAO KLINAC SAM ODRŽAO MNOGO ZAMIŠLJENIH KONCERATA

Ime i prezime: Dženan LončarevićZanimanje: Estradni umetnik Pesme: “Kazino”, “Laufer”, “Nikome ni reč”, “Pitam te”, “Laku noć”, “Košava”, “Piješ sine”… DETINJSTVO PAMTIM PO… Ja sam srećan čovek, jer sam odrastao u najboljoj zemlji u miru i slozi! Srećan sam što sam Titov pionir! NAJVEĆA “ZLOĆA”KOJU SAM U DETINJSTVU URADIO JE? […]

Subscribe US Now