DAMA GODINE 2019

0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second

21. aprila u ekskluzivnom prostoru Belexpo centra u Beogradu održaće se 6. Međunarodna dodela priznanja istaknutim ženama iz javnog, privrednog i društvenog života Srbije i Evrope pod nazivom DAMA GODINE 2019.

Na događaju će biti prisutno između 250 i 300 zvanica među kojima će se naći ambasadori zemalja iz kojih dolaze Laureati, predstavnici lokalnih samouprava, turističkih destinacija, privrednici, javne ličnosti i dr.

Po ugledu na prethodne godine, na događaju ćemo nagraditi i istaknute muškarce za rad, doprinos i stvaralaštvo, priznanjem Džentlmen godine.

Među dobitnicama priznanja prethodnih godina između ostalog našle su se glumice Tanja Bošković i Ljiljana Stjepanović, književnice Jelena Baćić Alimpić i Simonida Milojković, Neda Ukraden, Svetlna Ceca Kitić, Jelena Tomašević i mnoge druge dok su nagrade Džentlmen godine primili Boris Novković, predsednik Internacionalne policijske asocijacije Nebojša Pantelić, predsednik opštine Vrnjačka banja Boban Đurović.

Po tradiciji za dame će i ove godine u programu učestvovati džentlmeni sa muzičke i kulturne scene koji će im pokloniti najlepše stihove i pesme .

Dame i laureate bira organizacioni odbor Prvog kluba dama.

Reč DAMA je lepa, sofisticirana i decentna kao i značenje koje nosi. Sa tim u vezi, od dobitnica priznanja se očekuju prefinjen stav, istančan ukus, otmeni maniri, umerenost u reakcijama i ponašanju.

Dama godine je jedinstveni događaj u Evropi koji na poseban način slavi ženu kao damu a sama manifestacija je već poprimila etiketu Brend manifestacije posvećene ženama.

Inače, događaj se organizuje dva puta godišnje, u aprilu u Beogradu kao međunarodni događaj i sredinom oktobra u Vrnjačkoj banji pod pokroviteljstvom opštine kao regionalni događaj za žene sa EX YU prostora. 

Producent događaja Dejan Pantić 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Oduševila nas je revija poznatog brenda daVida's u sklopu Kids Fashion Weekenda

Hrvatski brend daVida’s predstavio je senzacionalnu kolekciju za djevojčice i dječake na Kids Fashion Weekendu. Vrlo direktna, jasna i strastvena energija proširila se Kaptol centrom, kada je daVida’s stupio na modnu pistu Kids Fashion Weekend‐a. Omiljeni dječji brend daVida’s napravio je neviđeni show jedinstvenom proljetnom kolekcijom, koja je osim odjeće briljirala i […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now