ŠKUNDRIĆ POKAZAO KAKO SE TO RADI! PRVA NJEGOVA EMISIJA KOJA JE EMITOVANA NA NET “VIBE” RADIJU UBEDLJIVO NAJSLUŠANIJA!

0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Multitaletovan momak koji ima toliko profesija kojima se uspešno bavi, da bi nam trebalo na desetine reči da ih sve nabrojimo, nedavno je imao i svoje prvo radijsko iskustvo. U pitanju je emisija “Sve po spisku sa Škundrićem” koja se emituje svakoga četvrtka od 19h do 23h na net radiju “VIBE” u sklopu kompanije TOP MEDIA. 

Iako prva emisija i bez obzira što Škundrić nije imao iskustva kao radijski voditelj, to ga nije sprečilo da se već sa prvom emisijom pozicionira među najslušanijima. Gošća mu je bila kantautorka Biljana Obradović Bixy koju nije štedeo svojim provokativnim pitanjima, ali se i ona savršeno snašla u svemu tome. U jednom momentu je i Škundrićev telefon od previše poruka potpuno blokirao, pa je morao da ga isključi. Međutim, kako smo saznali, sve ovo njega nije previše iznenadilo jer je navikao da postavlja standarde i da sve što radi bude profesionalno i najbolje u tom trenutku. 


Mi mu svakako želimo puno sreće sa novom autorskom radijskom emisijom, a sudeći prema slušanosti prve, nema razloga da brine, već da uživa u plodovima svoga rada.


Emisiju možete slušati putem linka  http://gamecraft.me/test/ ili tako što ćete otići na sajt http://topmedia.rs/

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Osnova stila: “basic” komadi

Nova topla sezona u naše ormare još jednom unosi velike promjene i omiljene zimske komade mijenja novim i uzbudljivim trendovima koji savršeno prenose duh proljeća i ljeta i kroz raznolikost krojeva, boja i uzoraka predstavljaju trenutna zbivanja na modnoj sceni. Iako novi trendovi uvijek unose uzbuđenje u stvaranje nove garderobe […]

Subscribe US Now