Bojan Tomović : Dva puta sam pokušao da se ubijem, ali sada želim da živim

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

Kada se pre 15 godina Bojan Tomović (37) pojavio na estradnoj sceni sa hitovima ” Na distanci,” “Nisam te zaboravio” , “S prijateljima na sto” , “Plava Motorola” , “Jugić” , “Ode jedna dođu dve,” “Ko je taj” , “Nemoj da me ostaviš” , “Sanja” , “Jela” , “Čuvaj mi je Bože moj”, “Bijela ptica”, naslovne strane su glasile “Zvezda je rođena”, “On je budućnost estrade”, “23 godišnji Crnogorac pesmom osvojio Balkan” “Euforija za plavom Motorolom” i zaista je tako i bilo u to vreme. Euforija, nagrade, popularnost, nastupi širom sveta od Evrope do Amerike i to je trajalo nekih 7,8 godina sve dok Bojan odjednom, preko noći nije nestao sa scene. Izgubio mu se svaki trag i nije ga bilo godinama.

Svi su se pitali šta se dešava sa dečkom koji je obećavao, koji je bio jako popularan, koji je dominirao scenom svojom pozitivnom energijom i hitovima koje je sam napisao. Pre nekih mesec dana ceo Balkan se šokirao jer je odjeknula vest da se Bojan Tomović zapravo najviše povukao sa scene zbog komplikovane, doživotne bolesti, psihičkog poremećaja, poznatog pod nazivom Bipolarni poremećaj (Manična depresija).

U brutalno iskrenoj ispovesti Bojan Tomović, čovek koji je obeležio 2000e godine svojim hitovima, otkriva njegovu tešku životnu priču, njegovu borbu sa bolešću, zapravo, otkriva kako izgleda život sa Bipolarnom depresijom.

FACEBOOK LINK OVDE

VIDEO

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Mali vodič kroz haljine

Mala, crna ili kakva god haljina, jedan je od omiljenih odjevnih komada skoro svih žena, ma kakve profesije, zanimanja ili interesovanja bile. Haljine su, inače, sve omiljenije u poslednje vrijeme. Pored činjenice da su ljetnje haljine super slatke u svim svojim bojama i dezenima, pravi su izbor za velike vrućine […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now