NAKON REALITY-ja POLITIČKE VODE

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

Darija Rajković prepoznatljiva po učešću u Reality-ju Parovi i to dve sezone a sada u političkim vodama, ističe da je u reality ušla kako bi predstavila sebe i grad iz kojeg dolazim a i Republiku Srpsku. Navodi da nije poznata po aferama jer poštuje svoju porodicu. – Osoba sam koja ne da na sebe! Reality je za mene bio veliki izazov. Mnogo toga me naučio! Pre svega da znam da procenim ljude što je danas najvažnije. Moja velika životna škola, rekla je ona. Zahvalna je Happy TV jer je uvek imala njihovu podršku.

Učesnik, kaže više nikada ne bi bila ali njihovom pozivu kao gostu emisije se uvek rado odazove. Obzirom da je oduvek volela modu fokusirala se na izradu vlastite kolekcije. Prvi korak je bio tako što je sama sebi kreirala stvari. Uz podršku porodice i jakih i uticajnih prijatelja odlučila je da da izbaci modnu liniju. – U ponudi će biti elegantne haljine, majice, pantalone. Dakle, sve za dame, kako bih ja to rekla, objasnila je Darija. O majčinstvu je rekla: “Mlada sam se ostvarila kao majka i to je nešto najlepše što je moglo da mi se desi. Moj sin je moja najveća podrška!” Poslovni uzor i idol joj je Verica Rakočević koja je oduševljava svojim kreacijama.

Ubrzo očekujemo da Darijina modna kolekcija ugleda svetlost dana a po njenim navodima moći ćemo videti brojna estradna i showbiz imena na njenom eventu. Ljudi ne praštaju uspeh, čast izuzetcima, poručila je za kraj navodeći to kao svoj životni moto koji ima uvek na umu susrećući se sa preprekama na svom putu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Dado Tiganj: Nataša lepša bez puno šminke, Tina smela a Milica sa "dosta" šminke izgleda prirodno!

Poznati frizer, make up artist iz Bara prokomentarisao je frizure i make up-ove pevačica , za koje kaže da su potpuno različite i veoma lepe! Dado: Nataša Bekvalac izgleda nikad bolje. Uz ovu “neuredno” street style frizuru i ne ide posebno jak makeup ukoliko nije u pank fazonu, budući da […]

Subscribe US Now