Revolucija u oralnoj higijeni: “Ivmax” četkica za zube

Kana Tomasevic
0 0
Read Time:1 Minute, 54 Second

Prošle nedjelje je, u predivnom ambijentu novootvorenog lounge bara i kluba “Perla” u Budvi predstavljena revolucionarna četkica za zube, “Ivmax”. Riječ je o četkici za zube “za ponijeti”, koja bi trebalo da osvijetli budućnost oralne higijene.

“Krivci” za ovo vrlo interesantno otkriće, koje će uskoro biti dostupno Crnogorcima, ali i na međunarodnom tržištu, su Budvani Ivo Ivanović i Marko Ivančević . “Ivmax” četkica ime je dobila po svojim izumiteljima, a ovaj sjajna ideja je nastala prije dvije godine. Osmislili su je Ivanović, diplomirani fizičar i Ivančević, diplomirani turizmolog, koji su dalje u saradnji sa inženjerima iz regiona napravili radni prototip četkice koja u sebi sadrži 10 patentnih zahtjeva, podnesenih međunarodnoj Agenciji za zaštitu intelektualne svojine u Ženevi.

Četkica se u preprodaji mogla naći na svjetskoj crowfunding platformi indiegogo.com, dostupna potrošacima iz Crne Gore i cijelog svijeta, a uskoro će se pojaviti i na našem i svjetskom tržištu. U timu koji je radio na ovom projektu su Ivo Ivanović, suosnivač i izvršni direktor Ivmaxa, Marko Ivančević, suosnivač i operativni direktor, Mihailo Despotović – inžinjering, Đorđe Đorđević – inžinjering, Pero Duletić – finansijski direktor, Milija Bato Šukovic – istraživanje i razvoj, Ars Medica, Srđan Erceg- marketing, Jovana Mićunović, marketing i Milena Radulović – brand ambassador.

Tim stomatologa specijalne bolnice Ars Medica, koja je partner u ovom projektu, prepoznaje Ivmax četkicu kao pouzdanog partnera u motivisanju pacijenata i unaprjeđenju oralne higijene, kaže za naš portal stomatolog Filip Šuković. Želja je bila da se napravi funkcionalna, mehanički i estetski lijepa, a mobilna četkica.

“Nedostatak vremena usljed zauzetosti na poslu i u privatnom životu dovodi do izostanka kvalitetne oralne higijene, što je problem koji Ivmax četkica nastoji da riješi. Uvijek sa vama, bilo da ste kod kuće ili na putu, ovaj jedinstveni dizajn sa svojim integrisanim sistemom objedinjuje sve funkcije četkice za zube i paste za zube, tako da ste u svakom trenutku svog zauzetog dana na samo jedan klik od blistavog osmijeha. Mehanizam je napravljen od hirurškog čelika i imaće garanciju od dvije godine, a biće u cjenovnom rangu više klase električnih četkica za zube, dok će pakovanje Ivmax pods patrona sa pastom za zube biti u cjenovnom rangu medicinskih pasti za zube”, objašnjeno je na prezentaciji. Osmišljena je kao dugoročno rješenje, da istovremeno vodi računa o zdravlju, a umanjuje nivo štetnosti po okolinu.

*Fotografija: Jugoslav Belada

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Sloba Vasić: "Otići iz države pune mržnje!"

Pjevač koji je navodno udario djevojku, pa pozvao policiju, objavio ljutiti post na društvenim mrežama. Srpska štampa prenijela je danas da je pjevač Sloba Vasić priveden u srijedu uveče jer je udario djevojku. Incident se dogodio u jednom lokalu u Novom Sadu, gdje su Vasić i njegova djevojka bili s […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now