Haris Berković: Ovo je istina o vjenčanju sa Radom Manojlović !

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

Po najnovijim estradnim pričama, Rada i Haris su se nedavno vjenčali u tajnosti. Kako je objavljeno, na vjenčanju je, sa pjevačicine strane, bila jedino njena sestra Maja, ali ne i otac upravo zbog toga što se od početka protivio njihovoj vezi. 

– Morali su od njenog oca kriti da će se vjenčati pa je sa Radine strane jedino bila njena sestra – ispripričao je ranije izvor blizak pjevačici.

No, Haris Berković demantira takve priče. U izjavi za Hayat.ba, ovaj crnokosi pjevač kaže da ljubavi ima, ali ne i da su njih dvoje stali pred matičara. 

– U ovom turbulentnom i ludom vremenu, lijepo je znati da ima puno ljudi koji podržavaju ljubav, koji su na strani ljubavi. Obećavam kada bude nešto konkretno da ću vama prvo javiti – kazao je Berković za Hayat.ba.

Dodaje da su mu jako simpatične priče da su se vjenčali u tajnosti, a još više one po kojima je na tom vjenčanju bila jedino Radina sestra.

– Vrlo simpatično i lijepo upakovano. Rekao bih, ništa zlonamjerno. Treba širiti ljubav i na takav način – smješkajući se kaže Berković za Hayat.ba.

Priznaje da su Rada i on bili zajedno na odmoru. No, nigdje nisu objavili zajedničku fotografiju sa ljetovanja. Ali i bez njegovog priznanja da je ljetovao sa Radom, svi koji ih prate na Instagramu mogli su to vrlo lako zaključiti po fotografijama.

Oboje su objavili fotografije snimljene u predvečerje. Fotografirali su se u jednom restoranu, a da su baš na istom mjestu zajedno, odala ih je ograda restorana, sto i dekoracije na njemu…

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Džejla Ramović poklonila automobil: Evo u čije ruke je otišao

Mlada Goraždanka pomela je konkurenciju i u finalu, dobivši najviše glasova članova žirija i SMS glasova publike.  Pobjednica je dobila vrijedne nagrade, između ostalog i automobil Škoda Rapid. Ipak, mlada pjevačica odlučila je pokloniti automobil svome ocu kako bi se na neki način odužila za svu podršku koju je dobivala […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now