Haris Džananović objavio pjesmu “Pet minuta” koju je napisao Jala Brat

admin
0 0
Read Time:49 Second

Bh. pjevač Haris Džananović objavio je svoju prvu pjesmu pod nazivom “Pet minuta” za koju je tekst radio trenutno jedan od najpopularnijih pjevača na našim prostorima Jasmin Fazlić poznatiji kao Jala Brat.

Dvadesetčetverogodišnji Džananović je apsolvent na Elektrotehničkom fakultetu u Sarajevu, pjesmu je najavljivao na društvenim mrežama, a danas je napokon ugledala svjetlo dana.

Spot je radio Arnej Misirlić, a kroz metaforički način prikazane su velike životne promjene s jednom porukom na kraju, a to je da ljubav uvijek pobjeđuje.

Džananović je učestvovao u muzičkim takmičenjima u našoj zemlji, ali i regionu te smatra da mu je to mnogo pomoglo i postavilo dobru podlogu za dalju karijeru.

“U ovom poslu” treba zaista raditi dosta i smatram da pod ovim nebom ima mjesta za sve talentovane ljude. Kvalitet ljudi prepoznaju i usvajaju. Istina, teško je, ali treba biti uporan, strpljiv, vrijedan, vježbati i uvijek se dokazivati”, kazao je Džananović dodavši da misli da će “Pet minuta” pronaći svoj put do slušalaca.

Haris Dzananovic – 5 Minuta

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Sarajlija Muamer Bjelak Treba Pomoć, Potreban Mu Je Novac Za Operaciju

Svi koji mogu i žele pomoći, svoj novac mogu donirati preko žiroračuna Sarajlija Muamer Bjelak poznati je pjevač, kako u našoj državi tako i u regionu. Prijavljivao se na brojna muzička takmičenja, poput ZMBT, „Tvoje pjesme, moji snovi“, okušao se i u srbijanskoj prijestonici u popularnoj emisiji „Zvezde Granda“. Nakon […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now