Vlada Matović ekskluzivno za Balkan Stars!

Semir Kaljic
0 0
Read Time:1 Minute, 33 Second

Vlada Matovic, pevač koji je svoju solo karijeru počeo da gradi 2015.godine single-om ‚‚Peta brzina‚‚ koji je postao apsolutni hit 2015.te godine. Nakon velikog uspeha ove pesme ubrzo slede i nove pesme koje su takodje postali veliki hitovi. Krajem 2017.godine je izdao single ‚‚SKUPO‚‚ koji ima milionske preglede na YouTube! Dragi čitaoci, gost naše redakcije je Vlada Matovic!

Sa koliko si godina počeo da se baviš muzikom i ko ti je bio muzički uzor?

Sa 15 godina, a sto se tiče uzora bili su razni i menjali su se godinama kako se i ukus menjao, Dmx,Jay z, 50 cent su prvi…Itd.

Bio si osnivač pa možemo slobodno reći jednog od najpopularnijih hip-hop R&B benda na Balkanu, ‚‚Elitni Odredi‚‚ , kako je nastalo prijateljstvo sa Reljom i zašto ste se odlučili baš za to ime ?

Uf ime smo smišljali dugo i ne mogu da se setim zašto smo izabrali baš to, ali bila je poenta da naziv ima optimističan stav.
Relja i ja smo išli u isti razred u osnovnoj tako da je i prijateljstvo tu nastalo kao i ideja o zajedničkom radu.

Solo karijeru si započeo 2015.godine i nastavio sa stvaranjem velikih hitova koji imaju milionske preglede na YouTube, da li si zadovoljan kako se kreće tvoja solo karijera ?

Tako je! Pa naravno da sam zadovoljan , jedino što nisam izbacio više pesama kako je publika želela ali tako je kako je. Neke stvari mi se nisu svidele , i nisam hteo da ih izbacujem na silu.

Kada planiraš da obraduješ svoju publiku sa nekom novom pesmom?

Radi se na albumu pa više info o tome u skorije vreme!

Pored muzike baviš se i slikarstvom, kada se rodila ta ljubav prema slikarstvu ?

Slikarstvom sam se bavio samo kao klinac, jedino što nekad uradim jeste neki dizajn sa vremena na vreme i to je to.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Posvetio pesmu legendi naše muzike Sinanu Sakiću !

Dok je pesme živeće sećanje na legendu naše estrade, velikog Sinana Sakića. Mladi i perspektivni pevač iz Bosne, Besim Mujić je snimio pesmu koju je posvetio Sinanu Sakiću! Muziku i tekst radio je Mario Kitić a aranžman Vladan Milovanović. Jedno je sigurno, dok pesma postoji naš Sinan će živeti večno […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now