Darko Lazić ne vjeruje da će ozdraviti

admin
0 0
Read Time:37 Second

Darko Lazić imao je prije godinu tešku saobraćajnu nesreću, koju je jedva preživio. Polomljena karlica je srasla, pluća su se oporavila, slezena je izvađena, ugrađen mu je vještački kuk, ali se funkcija u desnom stopalu nije vratila.

– Svi kažu da će biti bolje, ali ja u to ne vjerujem. Osjećam da nema pomaka i to me užasava, ali šta je, tu je. Ne mogu da se ubijem – rekao je Darko za “Alo VIP”.

Darko je povratio mišićnu masu, uspio je da se oslobodi invalidskih kolica i štaka, ali kretanje i dalje otežava desno stopalo, koje pjevač ne može da pomjeri.

Kako kažu doktori koji se u proteklih 10 mjeseci brinu o Darkovom zdravlju, oni su iscrpjeli sve metode liječenja, ali nema željenih rezultata.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Neviđeno ludilo! Boban Rajović “zapalio“ Prijepolje! U “Cotton club Big“ ga dočekalo nekoliko stotina ljudi!

Folk zvezda Boban Rajović napravio je potpuni kolaps u Prijepolju, gde je pevao u diskoteci “Cotton club Big“ najvećoj diskoteci u Prijepolju. Obzirom na to da je reč o klubu, u isti je uspelo da stane nekoliko stotina ljudi, a zbog neverovatne posećenosti Boban je produžio nastup, rekavši da ništa […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now