Jennifer Lopez slavi 50. rođendan, a i dalje ima energiju kao na početku karijere

admin
0 0
Read Time:49 Second

Iako danas slavi 50. rođendan, još uvijek ne izgleda ni dan starija nego u prvim spotovima koje je snimila na početku karijere. Jennifer Lopez i dalje mami poglede i zadivljuje figurom i stasom, iako je zvanično ušla u šestu deceniju života.Svaki put kada bi je mediji pitali za savjete o besprijekornom izgledu bez bora i tragova starenja, rekla bi im kako se redovno maže kremom za zaštitu od sunca i svaku noć pokušava spavati od osam do deset sati. 

“Ipak, veliki dio izgleda dolazi iznutra. Svaki dan više puta sebi ponovim kako sam mlada, lijepa i kako ne starim. Znam da zvuči izlizano, ali tako je”, rekla je za Harper’s Bazaar prije godinu.

Puni 50, a ne gubi energiju s početka karijere, što dokazuje i činjenica da rođendan slavi na turneji. Uskoro će stati na ludi kamen s vjerenikom Alexom Rodriguezom, a krajem godine možemo očekivati premijeru filma u kojem se pojavljuje s Nicki Minaj, a koji se zove “Hustlers”.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Aleksandra Mladenović održala veliki koncert u diskoteci “Cotton Club Big“ u Prijepolju!

Pevačica Aleksandra Mladenović održala je sinoć više nego uspešan nastup u najvećoj diskoteci u Prijepolju, Cotton Club Big. Jedna od najpopularnijih mladih pevačica, Aleksandra Mladenović, dovela je atmosferu do usijanja, a publika je uglas sa njom pevala sve hitove. Ona je pažnju privukla i svojim atraktivnim izgledom i izazovnim stajlingom!

Subscribe US Now