Merlinov veliki hit govori o istinitoj priči s njegovom ženom: “Oteo sam je”

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 43 Second

DINO MERLIN ima brojne hitove koji često imaju i biografske momente, a za srpski Glossy otkrio je da je jedan od svojih najvećih hitova, pjesmu “Kad si rekla da me voliš”, posvetio svojoj supruzi Ameli u najtežim trenucima kad su bili razdvojeni. 

Budući da je Dino dolazio iz siromašne obitelji, imućni Amelini roditelji branili su joj da se viđa s njim pa su se njih dvoje morali skrivati, a većinu svoje petogodišnje veze su proveli razdvojeni. 

Dino je u jednom od tih razdvojenih trenutaka za Amelu napisao pjesmu “Kad si rekla da me voliš”. 

Njih su dvoje na kraju završili zajedno tako da ju je Dino doslovno oteo od roditelja te su se potajno vjenčali. Njene roditelje je to toliko razbjesnilo da neko vrijeme nisu htjeli imati nikakav kontakt s njima, no Dino je otkrio da su ih u međuvremenu prihvatili te da su danas u dobrim odnosima. 

“Borili smo se, krili, ali nitko nas nije mogao rastaviti. Nakon pet godina smo se tajno vjenčali. Bilo je to romantično vjenčanje, iako sam svoju ženu doslovno oteo. Uz nas su bili samo moj kum i Amelina sestra koja je bila kuma. Govor matičarke bio mi je predug, stalno sam pogledavao na vrata da ne bi netko naišao i pokvario našu sreću. Nakon vjenčanja otišli smo na bračno putovanje u Dubrovnik, a kad smo se vratili, preselili smo se kod moje majke i odmah osjetili udar svakodnevice. Mene je čekala velika odgovornost za porodicu i težak rad, a Amelini roditelji bili su toliko ljuti da pola godine nisu htjeli ni čuti za nju. Ali eto, vrijeme liječi sve pa me danas Amelini roditelji vole i više nego što zaslužujem”, ispričao je jednom prilikom. 

Iako su zajedno prošli brojne teške trenutke, Dino nikad nije štedio lijepe riječi o svojoj supruzi. 

“Sa svojom ženom Amelom sam od sedamnaeste godine i još uvijek mi je lijepo. Nemam problema ni skandala. Doduše, nismo u braku tolike godine jer smo se zabavljali skoro pet godina”, ispričao je prije nekoliko godina. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Milić Vukašinović i Hanka Paldum sarađuju nakon četiri decenije

“Doktor za rokenrol”, kako su svojevremeno zvali Milića Vukašinovića, ponovo sarađuje sa pjevačicom narodne muzike Hankom Paldum. Roker koji je Hanki pisao pjesme “Voljela sam, voljela”, “Ja te volim” (poznata i kao “Tražio si sve”), “Bolno srce”, udružio se sa nekadašnjom saradnicom i nakon skoro četiri decenije nastala je pjesma “Jedina si, […]

Subscribe US Now