ZOKI ŠUMADINAC UKRSTIO GLAS SA SLOVENAČKOM ZVEZDOM DAVOROM LAZIĆEM

0 0
Read Time:1 Minute, 34 Second

Ovih dana se šuška na estradi da Zoki Šumadinac sprema novu pesmu i spot. Ovog puta Zoki je ukrstio po prvi put glas sa muškim vokalom i to ni manje ni više nego sa slovenačkom zvezdom Davorom Lazićem. Upravo je to bio razlog da pozovemo njih dvojicu i da se iz prve ruke uverimo.

Pitali smo Zokija kako je došlo do ove iznenadne saradnje.

” Mi ovaj projekat radimo od maja meseca ali zbog mojih obaveza, a Davor zbog svojih, nismo uspeli odraditi spot. Upravo je pala zadnja klapa za spot za pesmu BOMBA. ”

” Već godinama radim sa Husom , dok Zoki radi sa Acom i plesnom grupom Black squad. Njih dvojica su braća i zajedno su mi predložili da odradim pesmu sa Zokijem. Odmah sam pristao jel Zoki u sebi nosi neverovatnu količinu pozitivne energije. ”

Ko je radio pesmu Bomba, da li su isti saradnici kao do sada?

“Ovoga puta je došlo do kompletne promene saradnika, barem kada sam ja u pitanju. Ekipa je sasvim nova tako da smo osvežili malo tim. Davor i ja smo želeli nešto malo drugačije da uradimo pesmu i nadam se da smo u tome i uspeli na opšte zadovoljstvo publike- fanova ali i nas samih. Spot su radili Univerzal produkcija i HBC video. ”
” Ovu numeru potpisuju tekstopisci Husa Beat Street i jedan od najboljih tekstopisaca kod nas Vesna Petković koja iza sebe ima brojne hitove koje izvode najveće zvezde. Tu je i najbolja plesna grupa Black squad.”

Da podsetimo čitaoce na ranije hitove ova dva izvođača.

Davor Lazić – Neverna kučka, Beogradsko ludilo, Ludnica, Katapult idr.
Zoki Šumadinac – Magija, Teraš me na greh, Žena faraona, Zoki kralju i mega hit koji je pokorio estradu Autotune.

Već po samim pesmama koje su ova dva pevača do sada lansirali, nema sumnje da će “Bomba ” eksplodirati na estradi i da će ova pesma ponovo pomeriti muzičke granice.

Mi je jedva čekamo – a vi ?

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Mia Borisavljevic ekskluzivno za Balkan Stars!

Nova pesma je tu, za 24h pesma ima skoro milion pregleda, ko su autori Campari-a ? Da li je postoji plan kada će “deveta“ pesma biti objavljena ? Hvala Vam što me pratite. Autori pesme su Bojan Grujic , Vuksan Bilanovic i Aleksandar Sablic . Hteli smo nešto moderno, očekuju […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now