Bane Bojanić nije mogao da veruje kada je video da crnac peva njegovu pesmu!

admin
0 0
Read Time:47 Second

Bane Bojanić bio je iznenađen kada je dobio video snimak na kom jedan crnac peva njegovu pesmu “Samo pijan mogu da prebolim”.

– Jedan prijatelj mi se javio i rekao da ima jedno iznenađenje za mene. Naime, njegov kolega sa posla mu je poslao video u kom crnac Hari peva moju pesmu. Dečko mu je objasnio da sam ja iz Srbije, baš kao i on, pa su snimili klip u kom me je Hari pozdravio i odpeva deo pesme. Hari je svakodnevno kod prijatelja, koji je dodom iz Novog Sada, slušao moju pesmu, a kako je uz njega naučio pomalo srpski jezik, razumeo je reči pesme koje su mu se svidelo. Bio sam iznenađen kada sam dobio video i drago mi je što tu pesmu voli i mlađa i starija generacija, a kako vidim i druge nacije, ne samo ljudi sa našeg govornog područja – rekao je zadovoljno Bojanić. 

Kako zvuči Harijevo izvođenje Banetovu pesme, poslušajte u nastavku.

VIDEO

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

ROMANTIČNA LJUBAVNA PRIČA: Kako je Jala Brat osvojio suprugu Almu

Jala Brat je svima dobro poznat! Njegove pjesme su itekako popularne, djevojčice ga obožavaju, ali malo ko zna njegovu ljubavnu priču. Jala Brat, iliti Jasmin Fazlić, oženjen je Almom Ikanović iz Tuzle, koja često objavljuje romantične slike sa mužem, uz poruke koje svjedoče koliko se vole. Alma i Jala vjerili […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now