Buba Corelli osuđen na godinu dana zatvora

admin
0 0
Read Time:42 Second

Nakon razmatranja sporazuma o priznanju krivnje, Kantonalni sud u Sarajevu oglasio je krivim Amara Hodžića, poznatijeg kao Buba Corelli i Almira Bozaliju zbog krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Hodžić i Bozalija osuđeni su na po jednu godinu zatvora.
 
Terete se da su od decembra 2014. do juna 2015. godine kao članovi organizirane grupe nabavljali i prodavali opojnu drogu „hašiš“, „amfetamin“ i „kanabis“ na području Kantona Sarajevo. Optuženi su drogu čuvali u stanovima, poslovnim prostorima, kućama i automobilima, nakon čega su je prepakivali u manje paketiće za uličnu prodaju, navode iz Tužilaštva KS-a, prenosi Radio Sarajevo.

Amar Hodžić se nalazio u pritvoru od juna 2015. do februara 2016. godine, dok je Almir Bozalija bio u pritvoru od juna 2015. do januara 2016. godine. Obojici će se u izrečenu kaznu zatvora uračunati vrijeme provedeno u pritvoru.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

„Jesenje kiše“, novi hit Šaka Polumente!

Kao što je pre par nedelja najavio u izjavi za Balkan Stars, Šako Polumenta je na svom YouTube kanalu predstavio svoju novu pesmu ! Tekst potpisuje Dragan Brajović -Braja , muzika Vuk Matić , a aranžman radio je Uroš Ranković/Vuk Matić. Spot za pesmu potpisuje Haris Dubica! „Raznjele me žene, […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now