Edo Maajka završio u bolnici, otkazan nastup u Fažani

admin
0 0
Read Time:46 Second

EDO MAAJKA trebao je večeras nastupati na zatvaranju Fažana Media Festa, no nastup je otkazan jer je reper hospitalizovan.

“Izvinjavamo se svima koji su zajedno s nama željno čekali večerašnji nastup Ede Maajke i njegovog benda na zatvaranju Fažana Media Festa. Edo nam se upravo javio iz bolnice kamo je odvežen nakon što mu je pozlilo. Lekari su mu zabranili putovanje i zadržali su ga na pregledima”, javili su na službenim stranicama Opštine Fažana.

Umesto Ede nastupit će fažanska grupa TLM, daruvarsko-virovitički gitarski dvojac Osman & Likar te pulski Primotajo Blues Band.

“Pridružite nam se večeras na koncertu kojim ćemo zatvoriti Fažana Media Fest i dati podršku Edi Maajki za brzo ozdravljenje”, poručili su organizatori.

“Nažalost danas ne možemo doći u Fažanu zbog zdravstvenih razloga, nadoknadit ćemo to uskoro. Pozdrav ekipi uz još jednu ispriku i vidimo se uskoro…”, stoji na Edinom Facebooku.

Inače, reper je 13. rujna nastupio na otvorenju Rujanfesta.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Ko si ti? Koja je tvoja priča?

Šta se nalazi iza svega? Iza uspjeha, osmijeha, glamura, maske lagodnog i besprekornog života koju navlačite svakog jutra? Koje su vaše želje, potrebe, šta je ono o čemu maštate? Da li ste zadovoljni sobom ili se trudite da zadovoljite društvene standarde? Moderna žena se ne plaši da bude glasna, borbena, […]

Subscribe US Now