Jasmin Burek u Wow HP Show-u premijerno predstavio dvije nove pjesme

Semir Kaljic
0 0
Read Time:40 Second

Dvije glavne gošće treće emisije 15. sezone Wow Hayat Production Show-a su bili Ruža Efendić i Jasmin Burek. Voditelj Ammar Švrakić je s njima razgovarao o muzičkim počecima, preprekama na profesionalnom putu ali i pozitivnim stranama posla kojim se bave. Pored toga, Jasmin Burek je odlučio u emisiji Wow Hayat Production Show premijerno predstaviti svoje dvije nove pjesme naziva „Esma“ i „Danas imam, sutra nemam“.

Za pjesmu „Esma“ tekst je radio Armin Redžić, muziku Mensura Bajraktarević, a aranžman Mirza Balić, dok je za pjesmu „Danas imam, sutra nemam“ muziku i tekst radio Zaim Poturić, a aranžman Mirza Balić. Izdavačka kuća Hayat Production kao i uvijek stoji iza svakog uspješnog projekta Jasmina Bureka te je tako zvaničan izdavač ova dva nova singla.

Poslušajte nove pjesme Jasmina Bureka!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Sergej Ćetković zakazao koncerte u arenama u Zagrebu i Splitu

Sergej Ćetković, jedan od najpopularnijih pjevača u regionu, zakazao je dva velika koncerta u Hrvatskoj. Kantator iz Podgorice nastupa 14. februara u zagrebačkoj Areni, a već dan iza, u splitskoj Spaladium areni. Riječ je o dva najveća objekta za sportske događaje i koncerte u Hrvatskoj. “Nakon sjajnih koncerata koje smo […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now