MUZIKA NIJE NJEN JEDINI TALENAT: Džejla Ramović postaje modna ikona

admin
0 0
Read Time:51 Second

Reći da je Džejla Ramović muzički talenat već odavno nije novost. To potvrđuju njene pobjede u talent šou programima “Neki novi klinci”, ali i “Zvezdama Granda”. Mlada Goraždanka je za svoje godine posjeduje zavidnu muzičku zrelost, kao i iskustvo, te nema nikakve sumnje da je pred njom karijera ispunjena samo uspjesima.

Međutim, pored zavidnog muzičkog umijeća Džejla je na sebe skrenula pažnju i impresivnim stajlinzima koje bira kako za scenu, tako i za svakodnevne prilike. Džejla je sve kupila i razoružavajućim vaspitanjem, odnosno skladom i primjerenošću kada je riječ o odabiru garderobe.

Nikakvo pretjerivanje ne bi bilo kada bi se reklo da blista u svakoj prilici, te da se, polako ali sigurno, iskristalisala u pravu modnu ikonu. Mlada Džejla je to po ko zna koji put pokazala nedavno na društvenim mrežama, kada je ovjekovječila početak nove školske godine.

Mladoliko, umjereno, primjereno, bez mnogo šminke, Džejla je pokazala da gracioznost i elegancija nisu stvar skupih stajlinga, već karaktera i kućnog vaspitanja. To demonstrira na apsolutno svakoj svojoj objavi na društvenim mrežama.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Zagrepčani na Rujanfestu slušali Maju Šuput, Radu Manojlović i Željka Samardžića

PROGRAM na Fest stageu Rujanfesta sinoć je otvorila Maja Šuput,a paralelno s njenim koncertom na Extra stageu je nastupala srpska folk zvijezda Rada Manojlović pjevajući najpopularnije regionalne pesme! Koncertnu veče je u sitnim jutarnjim satima zatvorio Željko Samardžić u prepunom Fest šatoru gdje su obožavatelji uglas s njim pjevali njegove najveće […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now