DJ Archie briljira s miksetama: Upoznajte najmlađeg disc jockey na svijetu

admin
0 0
Read Time:44 Second

Archie Norbury poznat pod nazivom DJ Archie najmlađi je klupski DJ na svijetu. Mališan je prava mini muzička senzacija na nastupima širom svijeta, a čest je i gost muzičkih festivala u Velikoj Britaniji.

Čudo od djeteta bio je star 4 godine i 130 dana kada je oborio Guinnessovo rekord – nastupao je bez pomoći pola sata pred publikom od najmanje 20 ljudi. Pokušaj obaranja rekorda zabilježen je u klubu u Hong Kongu, gdje je mališan oduševio prisutne.

Prethodno je ovu titulu nosio DJ Arch Junior, koji je u Johannesburgu 2017. rekord oborio s pet godina i 38 dana starosti.

Novi najmlađi DJ rođen je u Dubaiju, a od nedavno s porodicom živi u Hong Kongu. Mališan od druge godine slijedi stope oca P koji je također DJ.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Dubioza Kolektiv i Manu Chao najavili novi singl

Bosanskohercegovački sastav Dubioza Kolektiv ostvario je novu glazbenu suradnju sa slavnim aktivističkim glazbenikom Manu Chaom “Cross The Line” koju će predstaviti u utorak 5. studenog kao najavni singl sa svojeg nadolazećeg međunarodnog albuma, koji izlazi početkom sljedeće godine. Pjesma je najavljena kao “oda odlučnosti, hrabrosti i snazi, potrebnima da se napusti […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now