Givenchy L’Interdit: Kakvo to uzbuđenje stvara “zabranjeno”?

Kana Tomasevic
1 0
Read Time:1 Minute, 42 Second

Parfemi su odličan način da pronađemo inspiraciju.

Ponekad nas inspiriše njihov sastav, nekad nas aroma podsjeća na udaljene zemlje ili posebne note probude naša sjećanja.

Novi Givenchy L’Interdit miris je sve to odjednom. Ovo je nastavak priče, odnosno prvog Givenchy parfema, dizajniranog 1957. godine, koji je inspirisan velikom glumicom Odri Hepbern.

Novi miris je usko povezan sa istorijom Givenchy kuće. L’Interdit, parfem stvoren od strane Iber de Živanšija 1957., bio je poklon smjeloj ženstvenosti. Riječ ‘interdit’ dolazi iz francuskog jezika i znači ‘zabranjeno’. Ovim nazivom parfema, brend poziva žene da sebi “ne brane ništa i ne dozvole nikakva pravila”. Dakle, Givenchy’s L’Interdit se vratio novim mirisom. Novi miris je stigao sa novim licem i formulom kako bi svojim klijentima ponudio novo iskustvo.

L’interdit de Givenchy je parfem kreiran od stane Dominikue Ropion, Ane Flipo i Fani Bal. Ovaj parfem poziva svaku ženu da osjeti uzbuđenje. On oličava eleganciju, mladost i pobunu. Sa njim sve zavisi od zavođenja i strasti. Na čisto olfaktornom nivou on se pretvara u bijeli cvjetni miris, prošaran tamnim notama. Drugim riječima, L’Interdit je igra kontrasta. Prvo, parfem opija bogatim mirisom cvijeta narandže i sambac jasmina. Zatim tuberoza ojačava miris svojim kremastim i toplim akordima, da bi se, na kraju, parfem završio notama pačulija, vetivera i ambroksa.

Miris L’interdita je zatvoren u bezvremenskoj, modernoj pravougaonoj bočici. Bezvremena elegancija je naglašena poklopcem sa matiranom trakom i sjajanim logotipom Givenchy. Miris je podsticaj da se prevaziđu zamišljena ili stvarna ograničenja i da se krši prihvaćena pravila.

“Iskusite uzbuđenje zabranjenog. Miris oslobađa arome bijelog cvijeća prožete crnim notama, za svjetlucavu vrstu ženstvenosti koja flertuje sa tamnom stranom. Ne dozvolite nikakva pravila i prihvatite svoju singularnost.”  

Povodom novog parfema Givenchy je odabrao novu muzu, glumicu Runi Maru. Ovu glumicu su često upoređivali sa legendarnom Odri Hepbern, pa nije ni čudo da je Guvenchy odabrao baš nju.

L’Interdit je zamišljen kao poklon Odri Hepbern. U početku ovaj parfem je bio samo za sopstvenu potrošnju. Tek kasnije dizajner je odlučio da ga pokloni svim ženama kao znak ljubavi i nježnosti.  

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

PREMIJERA ZA LJUBITELJE PRAVE MUZIKE ! “Da te zavolim”, Dragan Kaljević Gagi predstavio novu pesmu!

Kao što smo već najavili, nova pesma prošlogidišnjeg takmičara šoua “Nikad nije kasno” Dragana Kaljevića Gagija konačno je ugledala svetlost dana. Bez obzira što neki njegovi planovi izgledaju kao nemogući, Gagi je dokazao da su snovi ostvarivi ako nešto iskreno želiš! Novu pesmu “Da te zavolim” potpisuje tim hitmejkera: Smaka Smat koji […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now