Aleksa Savić Zbog Ljubavi Završio Kao Ulični Svirač!

Semir Kaljic
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Prolaznici na keju u Zemunu bili su ovih dana u šoku kada su prepoznali da je ulični svirač koji ih zabavlja uprkos prohladnom vremenu niko drugi do jedna od najvećih mladih zvezda u regionu- Aleksa Savić. Zaintrigirani čudnim dešavanjem i zagledani u nekadašnjeg učesnika “Pinkovih zvezda” i nekompromitovanog finalistu “Zadruge” niko nije ni primetio da sa strane stoje kamere koje beleže sve, te da je moguće da neko od njih postane akter spota za njegovu prvu pesmu “Šnala”.Naime, Aleksin producentski tim okupio je ekipu koja je tokom dva dana u dva grada na različitim lokacijama snimala kadrove za video klip za njegov prvenac a jedna od scena u spotu koji će imati, kako saznajemo, paralelnu filmsku radnju, je i taj kada zbog ljubavi postaje ulični svirač. 

  • Mnogo je ljubavi, kreativnosti i energije uloženo pre svega u pesmu a potom i u spot, i jedva čekamo da čujemo i reakcije publike. Izuzetna mi je čast što sam pevač čijom pesmom će započeti jedan jedinstveni projekat u svetskim okvirima pod nazivom “Opačićevo”, i hteo bih da se zahvalim Banetu Opačiću na ukazanom poverenju- rekao je Aleksa, a nakon njega uslediće još čitava serija pesama koje je slavni autor uradio za mlade, neafirmisane pevače u okviru svog autorskog projekta.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Spremni za zimu?

Zima samo što nije zakucala, a to znači samo jedno: vrijeme je za najtoplije i najstylish jakne i kapute! Sa dolaskom hladnog vremena, kupovina novog kaputa se iz hira pretvara se u potrebu. Vjerujemo da u hladnim jesenjim i zimskim jutrima, prva pomisao ispred ormara je kako izdržati još jedan […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now