“KRITIČARI”MI DAJU PODSTREH ZA USPJEHOM

0 0
Read Time:46 Second

Multimedijalni umjetnik Slavko Kalezić izdao je novi singl sa jakom porukom. Tim povodom za naš portal rekao je sledeće!

“Često me novinari pitaju kako reagujem na negativne komentare. Ne dotiču me negativni komentari. Čujem ih što je jako važno i tada dobijem onaj podstrek koji mi daje krila da budem sve bolji i bolji. Singl je namijenjen svim kritičarima a posebno onima koji nisu objektivni u negativnim komentarima i koji nemaju svoje živote. Koji mene komentarišu na nekoj privatnoj osnovi komentarišu me ljudi koji me nikad u životu nisu vidjeli sa ove druge strane nismo nikad razmijenili par riječi. Ovo je da dam taj zvanični odgovor da me stvarno ne dotiče to. Ali i ako nastave, a sigurno hoće, super. Oni meni daju inspiraciju da budem još bolji tako da samo troše energiju a mene samo dižu. Neka nastave…, ” završio je energični Slavko.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Ovo se čekalo 28 godina! Šemsa Suljaković uradila novu pesmu sa Južnim Vetrom!

Kraljica narodne muzike, Šemsa Suljakovic je nakon 28.godina ponovo u Južnom Vetru! Armija fanova Južnog Vetra je doživela da se najbolja pevačica na našim prostorima uradi novu pesmu sa legendarnim Miletom Basom! Pesma nosi naziv “Aksam pade niz mahalu”, muziku je radio Miodrag M.Ilic, tekst Muhamed Smajic Dida a aranžman […]

Subscribe US Now