Da li je ovo najbolji frag u CS:GO-u ikada?

Semir Kaljic
0 0
Read Time:42 Second

Svi koji su ikada igrali CS:GO, mogu da se pohvale da su za života napravili nekoliko prelepih fragova. Ipak, samo retki su uspevali da dođu do tih fragova granatama, kao što su Fleš, Decoy i Smoke.

Da bi tako nešto uradili igrač ne sme da ima više od jednog helta, a vi usput morate da budete super precizini. Da li ste ikad uspeli nešto ovako i to na ovakav način? Reddit user po imenu Scytheryx, okačio je klip u kojem vidimo možda i najneverovatniji CS:GO frag ikada!

Ubica se nalazio kod bencha na B sajtu i odlučio je da zafrljači decoy granatu što dalje može. Dugo je letela ka ulazu u palatu, gde je pomoću rikošeta granata završila u leđima teroriste. Ispod možete pogledati klip, pa nam javite da li ste i vi nekada uspeli ovako nešto.

VIDEO

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Jelena Bakoš, devojka koja je ostvarila svoje snove!

Žalosno je što “BodyFitness” nije toliko rasprostranjen kod nas i što devojke nisu toliko ili pak nimalo upućene u ovaj sport. Kada vide devojku u teretani pomisle da će imati ogromne mišiće i izgledati kao muško, što naravno nije tačno. Fitness je predivan sport a devojke same biraju da li […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now