Dodeljene godišnje nagrade za najuspešnije privrednike 21. veka!

0 0
Read Time:2 Minute, 48 Second

Godišnja priznanja za NAJUSPEŠNIJU ŽENU I NAJUSPEŠNIJEG MUŠKARCA 21. veka dodeljna su na tradicionalnoj godišnjoj gala manifestaciji u beogradskom hotelu “CROWNE PLAZA”.

Najuspešnije žene i muškarci regiona poneli su ovu laskavu titulu, a žiri manisfestacije bio je ove godine na teškim mukama, s obzirom na veoma jaku konkurenciju.Program su vodila poznata tv lica i to voditelj televizije Pink Ivan Golušin i njegova koleginica sa televizije KCN Dijana Đorđević.

Prva među nagrađenima bila je folk zvezda Mira Škorić koja je pre nekoliko dana u prepunom centru Sava obeležila 30 godina sjajne karijere.Mira je blistala u odevnoj kombinaciji iz kolekcije “Individual” poznatog modnog dizajnera Bate Spasojevića.

Nagradu je zatim primio i Andrija Jorgić direktor izdavačke kuće Borba, a titulom se okitila i Milva Ignjatović iz kompanije DSF trading.Kako je ovo regionalna manifestacija, brojne su nagrađene ličnosti van granica Srbije, a među njima i Erina Kočeva iz makedonske kompanije “Kalemar“.Nagrađena je i uspešna Novopazarka Elma Elfić Zukorlić uspešna privrednica i supruga Muamera Zuokrlića koji je prisustvovao dodeli priznanja.Uspešna Kikinđanka i vlasnica kompanije “Happy Kids” Tatjana Rackov Sinadinović pozdravljena je gromoglasnim aplauzom kada je izašla da primi nagradu, a brojni gosti bili su oduševljeni i kreacijom u kojoj se pojavila.

Makedonka Marina Anchevska iz “Centra za Biznis Psihologiju” takođe je jedna od dobitnica prestižne nagrade.Dr. Vladica Stanojević koji se nalazi na čelu kragujevačkog Zavoda za smeštaj odraslih lica “Male pčelice” obratio se okupljenima po preuzimanju nagrade, a njegov govor dobio je više nego zaslužen aplauz prisutnih.Doktorka Maja Bjelica iz stomatološke klinike “Duka dent” takođe je jedna od nagrađenih, baš kao i Jadranka Vrhovec Križevčanka i vlasnica kompanije “Jadromel” koja je patentirala sada već svetski poznate proizvode, prvenstveno “Jadrankinu otopinu”.

Pesnikinja i književnica Slavica Lalošević takođe je među dobitnicama nagrade koju je zbog zasluga dobila i Nina Šerifovska.Doktorka estetske medicine Marija Ristanović koja je na čelu klinike “Dermamedic” takođe je ispraćena ovacijama kao i Nataša Kogoj lajf kouč iz Slovenije.Olgica Markanović iz “Madero Centra” Banja Luka jedna je od dobitnica nagrade iz Bosne i Hercegovine, a titulom se posle nje okitila i Slavica Ćirić iz pirotskog udruženja “Damsko srce“.Nagradu je odnela i proslavljena glumica Maja Sabljić, a laskavu titulu odnela je i Marija Stevanović ambasadorka ženskog preduzetništva.

Zorislav Stojić koji stoji na čelu modne kompanije “Carmen Line” dobio je nagradu za uspehe u svojoj delatnosti, ali je statuu umesto njega primila njegova ćerka koja je izrazila nadu da će se proizovdi ove kompanije uskoro naći i na tržištu Srbije.

Milica Dimitrijević koja ima fabriku za proizvodnju madraca za spavanje održala je kratak govor po primanju nagrade, a nedugo zatim nagrađena je i Marija Viktorija. Poslednja dva ovogodišnja laureata bili su voditeljka i autorka emisije “Život u boji sa Milevom Pavlović” i njen kolega, televizijski i radijski voditelj Voja Nedeljković.

Autor , idejni tvorac i nosilac projekta je kao i prethodnih  godina Sladjada Obradović -Petrović

PR manifestacije koja je obavljala razgovore sa svim nagradjenima, Jelena Govedarica , izrazila je zadovoljstvo što je bila deo dogadjaja koji pokazuje da je međugranična saradnja na prostoru Jugoistočne Evrope velika i da imamo čime da se ponosimo kada su u pitanju rezultati i dostignuća iz svih oblasti.

Foto:Siniša Kraljević/Dalibor KatićPRessSerbia

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

PRVI SE PAMTI !

Gorko-slatke uspomene koje svi nosimo u duši, tema su novog hit singla ”Prvi se pamti”. Ljubavna pesma u kojoj će se svi moći pronaći, poklon je Indire Forze za kraj njezine vrlo uspešne godine. Reči koje dotiču napisala je Indira, a muziku potpisuje hitmaker Branimir Mihaljević.  ”Ovom pesmom želim zagrejati sva srca i […]

Subscribe US Now