OTIŠLA DA SE ODMORI, A DOŽIVELA NEPRIJATNOST: Maya Berović se u Hong Kong suočila sa svojim najvećim strahom!

Semir Kaljic
0 0
Read Time:57 Second

Maya Berović se prošle nedelje idmarala u jednom od najvećih trgovačkih centara Hong Kongu. Iako je želja bila da se odmori i upozna ovaj grad, Maya je imala nesvakidašnji doživljaj u pomenutom gradu, jer se suočila sa svojim najvećim strahom.

Naime, popularna pevačica ima paničan strah od visine, a kako se našla u jednoj od najvećih zgrada na svetu, u restoranu gde je sedela pored prozora, Maya se suočila sa svojim najvećim strahom.

Da joj ni malo nije bilo jednostavno i lako, govori video koji je podelila na društvenim mrežama, a o svemu ovome Maya je kratko prokomentafisala:

– Katastrofa! To je bajta nije osećanje. Nije bilo ni malo lako, ali kada se već ukazala prilika, skupila sam hrabrost da pogledam dole i da se suoči sa strahom od visine. Ne znam da li je bilo delotvorno, to ću videti kada se sledeći put nađem u sličnoj situaciji – rekla nam je Maya. Kako je sve izgledalo, pogledajte u video klipovima, koje je pevačica postavila na svom Instagram profilu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

SARADNJA MINE KOSTIĆ I AZZURO BENDA

Mina Kostić je poštovaoce svog rada za kraj godine obradovala sa tri cover-a za svoje pesme – “Slavija”, “Dovoljno smo stari za novo” i “Muziku pojačaj ” koje je uradila u saradnji sa sa Azzuro band-om. Kako to zvuči poslušajte na linku!

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now