Seksi Antonija mami uzdahe u regionu: Poslušajte pesmu zbog koje je pevačici pukla veridba

Semir Kaljic
0 0
Read Time:51 Second

Mlada pevačica Antonija Čerkez ovih dana promoviše svoju prvu pesmu “Ironija”, i dok u spotu mami uzdahe muškaraca širom regiona, ono što mnogi ne znaju je da je čitav njen uspeh zahtevao i veliku žrtvu jer je zbog karijere raskinula veridbu. 

Poreklom Hrvatica, rođena u Mostaru, Antonija prve estradne korake počinje u Beogradu, zahvaljujući tome što je njen talenat primetio slavni kompozitor Bane Opačić i pružio joj priliku da bude prva koja će dobiti pesmu u okviru jedinstvenog projekta “Opačićevo”. I sve je delovalo kao bajka dok je njen tadašnji verenik, sa kojim je u vezi bila pune dve godine, nije uslovio da bira između veze i karijere.

Ni svi pokušaji da napravi kompromis nisu urodili plodom te je tako Antonija na kraju ostala sama, a svi koji su čuli njenu prvu pesmu smatraju da je u nju utkan deo životne priče mlade pevačice. Biografska ili ne, pesma izaziva veliku pažnju kao i atraktivan spot, a da li će nakon svega Antonija još dugo ostati sama, vreme će pokazati. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Zelene oči ima svega 2 odsto svjetske populacije

Osobe sa zelenim očima su posebne po mnogo čemu, a to su potvrdili i stručnjaci. Oni smatraju da su ljudi sa ovom bojom očiju veoma ranjivi, vjerni u prijateljstvu i ljubavi, pošteni i uvijek održe obećanje. Harizmatični su i izgledaju mlađe. Zelena boja očiju mijenja se u zavisnosti od raspoloženja, […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now