VOJIN RAŽNATOVIĆ: NIKADA NISAM NI POMISLIO DA JE ARKAN ŽIV. TO SU IZMIŠLJOTINE I GLUPOSTI!

Semir Kaljic
0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Vojin Ražnatović nedavno je prvi put gostovao u jednoj emisiji gde se osvrnuo na kompletan period njegovog života nakon pogibije Željka Ražnatovića Arkana. Vojin se odlučio da govori o svim stvarima koje još uvek istim intenzitetom intrigiraju domaću javnost, ali i šire, u emisiji “Sve po spisku sa Škundrićem” autora i voditelja Nenada Škundrića. 

– Nikada nisam mislio da je moj otac živ, to su potpune gluposti i izmišljotine. Pisalo se da je na Kipru ili gde već, ali možda su to radili jer nisu mogli da poveruju da takav jedan čovek može svoj život da završi na taj način, rekao je Vojin.

Kada je Svetlana Ražnatović u pitanju i njihov odnos, takođe nije štedeo reči:  – Kada je Ceca u pitanju, kao klinac sam na nju gledao kao na stariju sestru. Dala je mom ocu obećanje dok je bio živ da će uvek brinuti o nama. Sve to je poništila nakon očeve pogibije i proterala nas iz Srbije. Bio sam klinac da bih shvatio šta se krije iza te priče, mislio sam da to radi kako bi nas zaštitila, a ispostavilo se da je u pitanju potpuno nešto drugo.

Verovatno nas je “sklonila” kako nasledstvo ne bi delila sa nama, nemam drugo objašnjenje. Danas bih pre popio otrov, nego što bih se pomirio sa njom.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

CECA JUNGIĆ IMA NOVI HIT !

CECA JUNGIĆ IMA NOVI HIT U DUETU SA GOCIJEM I LAZOM! Kao pesma koja je nastala slučajno i koja nije njen stil, pokazalo se kao dobitna kombinacija! “Dje si školska” koja je nastala slučajno i koja nije njen stil, pokazalo se kao dobitna kombinacija! Pesma je u startu osvojila srca […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now