Dino Bonvivan novom pjesmom donosi melodičnu priču o životu i ljubavi

Semir Kaljic
0 0
Read Time:36 Second

Pjesma „Životna“ za koju je tekst i muziku radio sam Dino Bonvivan je melodična priča o životu i ljubavi, satkana u razmižljanju o  prolaznosti materijalnih stvari i traganju za smislom života.

Život nam donosi pregršt iskušenja, nekada dobrih nekada loših, kojima se i ne nadamo. Samo uz pravu ljubav spremni smo postići više ciljeve i ostati na pravom putu. – izjavio je Dino Bonvivan.

Pjesma je snimana na više lokacija, u Njemačkom gradu Minhenu i okolini Tuzle, a za ekranizaciju je bila zadužena produkcija VIP studio d.o.o. Tuzla.

Za svoju publiku pripremam nova iznenađenja. Pun sam snage i elena, a inspiracija za mene su iskrene emocije koje su prožete kroz sva moja muzička ostvarenja. – dodao je Dino Bonvivan.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Sarajevo i dalje slavi: Nezaboravna noć uz legendarne hitove Zabranjenog pušenja

U Sarajevu se i večeras nastavlja bogat program u okviru obilježavanja dočeka Nove godine. Nakon što je 30. decembra održan koncert najljepših klasičnih djela ispred Vječne vatre, a velika muzička zvijezda regiona Željko Joksimović sinoć na Trg BiH uveo Sarajlije i brojne goste u 2020., spektakl se nastavio ispred Vječne vatre. Prvog dana […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now