“RADOST ŽIVOTA” -HUMAN POTEZ ZOKIJA ŠUMADINCA!

0 1
Read Time:1 Minute, 35 Second

Kada je u pitanju Zoki Šumadinac navikli smo da nas redovno iznenadi ali i da nam osmeh na licu izmami.

Zoki Šumadinac je petog januara uz parolu RADOST ŽIVOTA obišao svratišta u Beogradu ali i Sigurnu kuću u Beogradu. Deci koja borave tamo je podelio bozićne paketiće , garderobu za decu i obećao redovno donirati za obroke deci u svratišti na Zvezdari.

Sigurnoj kući pored paketića i igračaka za decu, majke su dobile i garderobu, obuću za sebe jel mnoge nisu ponele sa sobom skoro ništa osim dece. 

Pitali smo Zokija zašto se odlučio na takav korak.

– Ja već dugo tajno doniram  porodicama , deci , saradjujem i sa jednom fondacijom kada zatreba. Ovog puta sam odlučio da sam pokrenem akciju i obećavam da je ovo samo prva akcija u nizu. Mnogi me i podržavaju u tome i hvala svima od srca. Grupa se zove “Zoki Sumadinac i prijatelji” a možete nas zapratiti i na instagramu “Humanost.na_delu” i da tako zajedno pomognemo što većem broju dece i porodica širom regiona.

Zoki je podelio božićne paketiće , garderobu za decu i obećao redovno donirati za obroke deci u svratištu. Odmah se pridružila plesna škola Black Squad iz Beograda, plemenita porodica Predrag i Violeta Škorić iz Loznice i još dosta donatora. PR našeg kluba je Jelena Govedarica i jako smo ponosni na to. Odmah je prihvatila poziv na saradnju što mene nije iznenadilo, jer Jelena radi brojne humane projekte, rekao je Šumadinac. Ono što je najvažnije je da mi idemo dalje i nećemo stati. Kada donesete osmeh na lice jednom detetu to je osećaj koji se ne može opisati. Blagodat u duši svi osećamo! 

– Molim da se pridruže kao donatori svi koji su u mogućnosti, jer naše malo, nekome je malo bogatstvo. Što više nesebično pomažemo drugima, to su nam srca i duše ispunjenije. Srećne Bozićne praznike želim svima i da se osmeh sa lica nikom ne skida, poručio je Zoki.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Spektakl na zatvaranju zimske sezone u "Times Square" u Novoj Varoši ! Sloba Radanović za kraj sezone!

Jedan od najtraženijih pevača današnjice, Sloba Radanović nastupio je u “Times Square” u Novoj Varoši. U prepounoj diskoteci nešto iza ponoći započeo je svojim velikim hitom “Kocka” a zatim su se ređali hit za hitom do kasno u noć gde je publika zajedno sa njim pevala! Kao i u većini […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now