OZBILJNIM KORACIMA NAPRED: Emelin Fetić posle Lukasove pesme, sprema nešto NEOČEKIVANO za publiku! (VIDEO)

Semir Kaljic
0 0
Read Time:46 Second

Emelin Fetić grabi krupnim koracima ka svom cilju. Posle pesme “Tvoje“, koju je publika prihvatila i bolje nego što je očekivao, on je izbacio kaver za Lukasove pesmu “Ako su tvoja usta otrov sipala”, a sada je rešio da napravi nešto što će mnoge iznenaditi.

U pitanju je još jedan kaver, sa kojim će pokazati da i te kako zna i može mnogo. Iako on i njegova ekipa sve čuvaju od javnosti, jer žele da to bude iznenađenje, mi smo uspeli da saznamo da se radi o jednom velikom hitu zabavne muzike.

Emelin je za ovu priliku uradio i set fotografija, koje potpisuje velikan Dejan Milićević, koji je radio i spot za ovaj kaver, a dok ne saznamo o kojoj pesmi se radi i ne čujemo kako zvuči u Emelinovom izvođenju podsećamo vas na kaver Lukasove pesme, koji je Fetić uradio pre nekoliko meseci.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Kemal Hasić predstavio emocionalnu baladu o izgubljenoj ljubavi

Poznati bh. pjevač Kemal Hasić obradovao je publiku novom pjesmom. Nakon što je u maju prošle godine objavio pjesmu nešto bržeg ritma sa dinamičnim videospotom pod nazivom “Tebi malo je”, novi singl “Dok nas Bog ne rastavi”, u 2020-oj godini, na oduševljenje njegove publike dolazi nešto ranije u odnosu na […]

Subscribe US Now