SANI TRIK FX: NISAM ŽELEO DA SNIMIMO PESMU KOJA JE KASNIJE POSTALA VELIKI HIT! IZAŠAO SAM BESAN IZ STUDIJA!

admin
0 0
Read Time:38 Second

– Nisam želeo da snimimo pesmu koja je kasnije postala veliki hit. U pitanju je “Hitna pomoć”. Smatrao sam da nema potrebe da idemo u tom smeru i bukvalno sam ljut izašao iz studija dok se snimao taj album. Saradnici koji su bili deo tog albuma i Natalija na kvarno su ipak snimili tu pesmu i stavili je negde u sredinu, kako ja ne bih primetio.

I stvarno, noseći mastering izdavačkoj kući “City records” uopšte nisam obratio pažnju da je i ta pesma spremna za objavljivanje, štampanje na cd.

Na kraju sam se pokajao jer se ispostavilo da je upravo ta pesma postala veliki hit koji se i danas sluša, izjavio je Sani, muški član grupe Trik FX gostujući u net radijskoj emisiji “Sve po spisku sa Škundrićem”. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Baboon objavio singl “Samo bi te malo” koji će vas oduševiti na prvo slušanje

Kartel vam predstavlja još jednog  svog člana pod pseudonimom “Baboon”. Baboon  nam stiže sa spotom za pjesmu “Samo bi te malo”. Baboon je kontraverzni reper koji je inspirsan reggaeton, ragga & dancehall muzikom. Muziku i aranžman za pjesmu “Samo bi te malo” je radio Magic Fingers. Režiju, montažu i postprodukciju […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now