Lansirani “Blauer” lifestyle parfemi!

Kana Tomasevic
2 0
Read Time:45 Second

Nedavno je na crnogorskom tržištu lansiran italijanski parfemski brend “Blauer”. Događaj povodom lansiranja koji je upriličen u hotelu Centreville, okupio je brojne ličnosti iz javnog života, koje su imale priliku da prve isprobaju mirise i odaberu svoj favorit između tri linije: United, States i Camou.

Blauer je brend koji je nastao 1936. godine u SAD-u, prvenstveno kao robna marka za američke policajce a kasnije i za vojsku i marince. Danas reinterpretira koncept uniforme na modnom tržištu, kako bi obukao muškarce i žene koji su nezavisni, koji su kosmopolite. Kao lifestyle brend, od 2017.godine Blauer ulazi u svijet parfemske industrije, sa ciljem da  urbanim i modernim muškarcima i ženama pruži autentičnost.

Inspiracija za dizajn bočice parfema bila je vojna pločica. Dizajn je sofisticiran i minimalistički, dok je glavni akcenat na kvalitet i postojanost samog mirisa. Blauer parfemske linije možete pronaći ekskluzivno u Cosmetics parfimerijama i drogerijama.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Uz novu pjesmu Mirze Selimovića lakše će vam biti ostati u kući

U pitanju je pjesma ‘Nevjerna’ za koju je muziku radio Milan Rađen, a tekst Dragan Brajović Braja. Spot je sniman u Turskoj, a režiju potpisuje Vedad Jašarević. Kao i većina pjevača usljed pandemije korona virusa Selimović je otkazao nastupe i u toplini svog doma druži se sa svojim veliki prijateljem – […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now