Dubravko Duco Knežević predstavio novi album ”Na peronu”

Semir Kaljic
1 0
Read Time:1 Minute, 13 Second

Novi album Dubravka Kneževića nosi naziv ”Na peronu”, a na njemu se nalazi sedam novih pjesama: Una, Na peronu, Ne traži noćas, Tango, Stari čamac, Dođi i Svjedok prošlosti.

Dubravko Knežević navodi kako su sve njegove pjesme nastale kao rezultat onoga što je proživljavao u svom životu.

Ljubav i bol, čeznja i tuga, radosti života i prerani odlazak najdražih, sve je to protkano kroz moje pjesme i pretočeno u note. Moje pjesme su, ustvari, život koji živim, život koji svi živimo i kojem se radujemo i koji tako puno volimo. – izjavio je Dubravko.

Na realizaciji novog albuma je radila mnogobrojna ekipa za koju Dubravko kaže da je sačinjena od njegovih bliskih prijatelja.

Moji saradnici su moji dugogodišnji prijatelji. Jako se dobro razumijemo i to nam olakšava da zajednički stvaramo muziku koju volimo. Istaknuo bih velikana Tonija Jankovića kao autora jedne od pjesama na albumu. Također bih želio spomenuti moje drage dugogodišnje prijatelje Andreja Stefanovića i Borislava Tomaševica, dvojicu vrhunskih multiinstrumentalista, a Borislav Tomasević je i aranžer šest pjesama na ovom albumu. Moja velika čast je bila sarađivati i sa Damirom Arslanagićem koji je aranžirao jednu od pjesama na kojoj je žicane instrumente odsvirao genijalni Mujo Behmen. Veliko hvala svim saradnicima koji su učinili ove pjesme vrijednim slušanja, kao i svim ostalim koji su me podržali u ovom projektu. – kazao je Dubravko.

Album ”Na peronu” izlazi pod okriljem izdavačke kuće Hayat Production, a sve pjesme se mogu poslušati na YouTube kanalu Hayat Productiona.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Samsung predstavlja novo ekološko pakovanje za svoje televizore

Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. najavila je uvođenje novog eco-friendly pakovanja za svoju liniju TV uređaja, kako bi doprinijela očuvanju životne sredine. Novo pakovanje od talasastog ekološkog kartona, u kome će se naći modeli The Serif, The Frame i The Sero, korisnicima će olakšati reciklažu, ali će im pružiti i […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now