Nikola Adamović: JUTJUBER ekskluzivno za Balkan Stars

admin
102 0
Read Time:2 Minute, 27 Second

San mnogih ljudi je taj da bar na pet minuta budu poznate ličnosti, nekome to i pođe za rukom, a nekome ne. Pored poznatih ličnosti, kao što su sportisti, vokalni izvođači, glumci, jedna od mogu slobodno da kažem javnih profesija je i jutjuber.

Kada sam razmišljao ko bi bio idealan za moj intervju, slučajno, a možda i namerno naleteo sam na mlađanog Nikolu Adamovića, koji se jutjubom bavi, pa slobodno rečeno profesionalno. Nazvao sam ga i krenuo razgovor sa njim, ali ne bilo kakav razgovor, već smo razgovarali o ozbiljnim temama kao što je korona virus. Svakako, ostanimo kod kuće bila bi njegova poruka.

Koja je tvoja prva pomisao bila kada si čuo za virus Covid-19?

Iskren da budem prvi put kada sam čuo za COVID-19 pomislio sam da je to samo još jedan virus koji će trajati desetak dana, a nakon toga nestati, mada koliko vidim ovog puta, na žalost, nisam bio u pravu.

Da li si promenio i koje su tvoje sadašnje rutine u doba epidemije?

Naravno, moja rutina se značajno promenila, mnogo više vremena provodim kod kuće u odnosu na ranije. Obično sada gledam serije, filmove, treniram, ali i radim, jer posao kojim se bavim, tačnije snimanjem videa za YouTube ne zahteva od mene da sam stalno van kuće, pa mi samim tim ovo stanje i ne pada toliko teško. Malo drugačiji slučaj je sa slikanjem, jer za kvalitetnu i zanimljivu sliku potrebna je isto takva lokacija. Sada pokušavam da improvizujem, koliko god je to moguće.

Koliko ti zapravo YouTube pomaže i gledaš li svoje klipove?

Jutjub je zaista mesto na kome ja provodim većinu svog vremena i na kom’ se ujedno najčešće informišem o trenutnoj situaciji, ali i gledam zanimljiv sadržaj kako bih se oraspoložio. Često je pitanje da li gledam svoje klipove, odgovor je svakako potvrdan, uglavnom su to oni stariji, jer noviji sadržaj pregledam i po desetinu puta pre no što isti izbacim.

Šta radiš za vreme zabrane kretanja?

Za vreme zabrane kretanja najčešće smišljam ideje za nove projekte. Gledam serije, ali i treniram, jer ne bih voleo da kada sve ovo prođe iz kuće izađem sa deset kilograma viška, ipak stiže leto, i moramo biti u top formi.

Ti si završio medicinsku školu, šta bi poručio našim čitaocima?

Tačno je, dobro si informisan. Možda će zvučiti glupo, ali jeste tako kao što i svakog dana čujemo, pridržavajmo se saveta stručnjaka, znam koliko je prevencija bitna u suzbijanju bilo koje zaraze.

Pošto te lično poznajem, i u toku sam sa tvojim klipovima da li bi za naš portal snimio nešto u stilu #ostanikodkuće, ali onako na tvoj način?

Naravno, pratim tvoj rad, a i poznajem te, pa kako da kažem ne.

Za kraj te moram pitati koji su tvoji planovi posle ove krize?

U planu imam mnogo novih projekata, kojima se radujem, i za koje se nadam da će se svideti mojoj publici.

Happy
Happy
11 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
89 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Članovi KIC Pop hora u samoizolaciji otpjevali "Za milion godina"

Pjesmom i pozitivnom energijom se bore protiv pandemije Prvi crnogorski pop hor pridružio se velikoj umjetničkoj porodici domaćih i  svjetskih muzičkih zvijezda koji se u  dugim  danima samoizolacije  pjesmom i pozitivnom energijom bore protiv korona virusa.  Članovi i članice KIC pop hora, njih oko 30, sa dirigenticom Petrom Ivanović, u […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now