Obilježavanje Dana planete Zemlje: Hayat Production predstavlja pjesmu „Majko Zemljo“

admin
2 0
Read Time:1 Minute, 17 Second

Dan planete Zemlje ili Dan Zemlje obilježava se 22. aprila u više od 150 zemalja širom svijeta. Namjera je da ljude podsjeti u kakvom je stanju priroda planete na kojoj žive, kao i da se stanovništvu ukaže na probleme ekosistema, na zagađenje naseljenih mjesta i na to kako poboljšati kvalitet životne sredine. Hayat Production povodom Dana Zemlje predstavlja numeru Dječijeg hora „Pačići“ pod nazivom „Majko Zemljo“.

Autor muzike, teksta i aranžmana je Igor Vukojević, a za vizualni identitet je zaslužan Berin Tuzlić iz videprodukcije „Pixel“ iz Sarajeva.

Pjesma je nastala kao potreba da se skrene pažnja na očuvanje naše planete u okolnostima gdje se rušilački ponašaju mnogi ljudi i svjetske kompanije. Najmlađa populacija apeluje kroz pjesmu Majko Zemljo. – rekao je Igor Vukojević.

Pjesma „Majko Zemljo“ je posvećena mladima kao jednoj od najprioritetnijih skupina za osvještavanje o očuvanju planete Zemlje, pa je tako ovu pjesmu izveo Dječiji hor „Pačići“.
 
Rad sa djecom je privilegija, neiscrpna energija i osmijeh u svakom trenutku. Pačići su bili divni, kao i solistica Anastasija. Vuk Vukojević je svirao bas, a imali smo priliku ugostiti na pjesmi i Gorana Pivaševića, čovjeka koji je svirao etno instrumente- tapan, tamburu i frulu, a ovom prilikom bih se zahvalio Berinu Tuzliću za super slikovnice naših pjesama. – dodao je Igor Vukojević.
 
„Majko zemljo“ je jedna od prvih pjesama koja je objavljena i dio je nadolazećeg albuma koji se zove „Muzička slikovnica“ koji je posvećen djeci.
 
Pjesma „Majko zemljo“ premijerno je predstavljena na dječijem kanalu Hayatovci i na YouTube kanalu Hayat Production.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

SERIJA PONOVO NA MALIM EKRANIMA , Crni Gruja dobija nastavak

Serija “Crni Gruja” će dobiti nastavak, tj. treću sezonu, piše Kurir. Snimanje bi trebalo da počne nakon što u Srbiji bude ukinuto vandredno stanje. “Biće prikazano „pomjereno vrijeme“ sa sličnom ekipom koja je bila u popularnom „Crnom Gruji“. Radni naslov je „Crna ruka“. Ova serija će na drugačiji način obznaniti […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now