Stvarajte, učite i opustite se uz Samsung Galaxy Tab S6 Lite

Kana Tomasevic
3 2
Read Time:3 Minute, 41 Second

Kompanija Samsung predstavila je novi Galaxy Tab S6 Lite, pristupačni tablet istančanog stila dizajniran za posao i zabavu. Sa velikim ekranom, tankim i kompaktnim kućištem, uz redizajniranu S Pen olovku, Galaxy Tab S6 Lite je idealan za hvatanje bilješki i uživanje u omiljenom sadržaju.

„Posao postaje sve fleksibilniji i seli se u naše domove, stapajući se sa našim ličnim vremenom. Dodatno, savremeni život nameće sve brži tempo, pa je korisnicima potreban prilagodljiv uređaj, koji može neprimjetno da se uklopi u njihov svakodnevni životni stil“, rekao je Woncheol Chai, viši potpredsjednik i direktor tima za planiranje proizvoda u odeljenju za mobilne komunikacije kompanije Samsung Electronics. „Galaxy Tab S6 Lite i nova S Pen olovka dolaze sa najnovijom tehnologijom koja pomaže korisnicima da se što bolje organizuju, multitaskuju i bilježe svoje ideje, omogućavajući im da više vremena provode radeći ono što im je zaista bitno.“

Pomoću redizajnirane S Pen olovke, stvarajte više, uz manje stresa

Bilo da koriste tablet za posao, učenje ili tokom slobodnog vremena, unaprijeđena S Pen olovka će korisnicima biti idealna za hvatanje bilješki i multitasking. Dolazi sa novim dizajnom koji je čini praktičnom i lakom za korišćenje, poput obične olovke. Teška je samo 7.03g, dok je njen vrh velik svega 0.7mm, što je čini laganom i istovremeno vrhunski preciznom za hvatanje bilješki i crtanje. Olovka se uz pomoć magneta može odložiti sa desne strane tableta ili u zaštitnu futrolu, tako da korisnik može biti siguran da je neće izgubiti. S obzirom na to da S Pen modela Tab S6 Lite nema bateriju, ne postoji bojazan od prestanka rada prilikom njenog korišćenja.

Koristeći ovu olovku i aplikaciju Samsung Notes, korisnici mogu da transformišu rukom pisane bilješke u tekstualni fajl. Uz pomoć taga, korisnici mogu pretraživati i kategorisati svoje bilješke na jednostavan način, obilježavajući važne pasuse. Dodatno, sadržaj koji ih zanima mogu uveličati uz zoom od 300 odsto. Sve bilješke sa lakoćom mogu da se eksportuju u PDF, JPEG, text ili Microsoft Word format.

Praktičan i lagan

Sa ekranom od 10.4 inča i tankim okvirom, Galaxy Tab S6 Lite ima širok displej koji će privlačiti pažnju korisnika. Mala težina i kompaktan dizajn čine ovaj uređaj idealnim tabletom za multitasking, hvatanje bilješki, gledanje filmova i video snimaka. Opremljen najnovijom verzijom One UI, posjebno dizajniranog Samsung korisničkog interfejsa, optimizovanog za veće tablet ekrane, Galaxy Tab S6 Lite donosi intuitivno korisničko iskustvo sa pojednostavljenim alatkama za upravljanje, što olakšava prelaz iz aplikacije u aplikaciju.

Tablet je dostupan u dvije boje, sivoj i plavoj, uz odgovarajuću S Pen olovku i opcionu zaštitnu futrolu.

Unaprijeđene mogućnosti za zabavu

Novi Galaxy Tab S6 Lite donosi pametne, korisne i zabavne opcije koje čine slušanje muzike, gledanje video sadržaja, online kupovinu ili povjezivanje sa prijateljima još lakšim i zabavnijim. Za odličan, sveobuhvatan zvuk na Galaxy Tab S6 Lite zaduženi su AKG i Dolby Atmos 3D zvučnici, tako da bilo da korisnik gleda YouTube video, strimuje omiljenu emisiju ili sluša svoju plejlistu, zvuk će biti vrhunskog kvaliteta.

Samsung je sklopio partnerstva sa servisima YouTube i Spotify kako bi još više različitog sadržaja bilo dostupno na Galaxy uređajima. Korisnici ovog tableta mogu da uživaju u YouTube video sadržaju bez reklama, da skidaju i gledaju video sadržaje offline, kao i da besplatno pristupe aplikacijama YouTube Music i YouTube Kids pomoću usluge YouTube Premium, tokom prva četiri mjeseca korišćenja. Spotify je integrisan u Galaxy Tab S6 Lite interfejs kako bi korisnici lako mogli da pretražuju muziku i podkaste ili da podjese omiljenu pjesmu kao zvuk alarma. Galaxy Tab S6 Lite ima i mogućnost bežičnog povjezivanja na zvučni sistem u domu korisnika, omogućavajući puštanje muzike na drugim uređajima.

Galaxy iskustvo u domu korisnika

Putem Samsung naloga na tabletu, korisnici mogu da primaju i šalju poruke, kao i da telefoniraju, čak i kada njihov telefon nije u blizini. Takođe, mogu da ostanu povjezani sa svojim prijateljima i kolegama koristeći Google Duo video pozive na Galaxy Tab S6 Lite. Pomoću poboljšanog Daily Board displeja mogu da kontrolišu muziku, gledaju kalendar ili vremensku prognozu, kao i da pišu podsjetnike i kratke poruke. Nove Bixby opcije poput Bixby Voice, Bixby Vision i Bixby Routines poboljšavaju opštu produktivnost i korisničko iskustvo.

Galaxy Tab S6 Lite je uređaj koji može da koristi cijela porodica. Uz aplikaciju Samsung Kids korisnici mogu da ograniče dnevno vrijeme za igranje ili da postave restrikcije na odabranim aplikacijama, i na taj način bezbedno uvedu decu u digitalni svet, uz niz uzbudljivih aplikacija za učenje i igre.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
100 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Novo na našem tržištu: Dermastir luksuzna kozmetika!

Dermastir luksuzna kozmetika za negu kože na bazi kavijara, sa velikim rangom proizvoda, primenjuje se kao profesionalna i kućna nega. Ova linija, preporučena od strane dermatologa i plastičnih hirurga širom sveta, savetuje se prevashodno zbog specijalne tehnologije izrade proizvoda i inovativnog sastava na bazi kavijara, specifičnih fito ekstrakta, vitamina, antioksidanata, […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now