Davor Lazić: KVALITETNI SARADNICI U STARTU SU PRAVI BLAGOSLOV

4 3
Read Time:2 Minute, 44 Second

Mladi pevač iz Slovenije, Davor Lazić ,  kroz intervju napravio je  pravi rezime svoje karijere ali i najavio novitete.

“Neverna kučka” je tvoj prvi singl. Kako je došlo do realizacije istog?

Da, “Neverna Kučka” je moj prvenac. Do same realizacije došlo je preko mog velikog prijatelja, muzičara, kantautora Miloša Radosavljevića Šomija, koji nas je spojio sa izvanrednim gitaristom Dragan zvani Šilja. On nas je odveo kod legendarnog Slavka Kuzamovića Cakija u njegov muzički studio, gde su nastali hitovi koje izvode Aca Pejovic, Slaviša Vujić, Aca Lukas, Selma Bajrami.

Tekst i muziku potpisuje Miloš R. Šomi, aranžman Slavko K. Caki. Za spot je bio zadužen Dejan Marković -video produkcija Red Rock. Izdavačka muzička kuća BN Music, Bijeljina.

“Kraljica bola”, “Katapult” pesme su sa ozbiljnom ekipom. Koliko je za muzičke početke važno da se dese pravi saradnici?

“Kraljica bola” i “Katapult” su dve predivne pesme koje se razlikuju u žanru, te su nekako obeležile moj sam početak karijere . “Katapult” je osveženje u mojoj karijeri. Po prvi put radio sam sa novom ekipom , jednim od najboljih kompozitora sa ovih prostora Husom Beet Street. Velika je sreća imati u startu saradnike koji umeju da obeleže vaš muzički put i koji su vrhunski profesionalci.

Da si multitalentovan pokazao si pisajući muziku za pesmu “Ludica”. Dolaziš iz muzičke porodice. Koje su prednosti toga?

Hvala! Projekat “Ludica” je naš prvi autorski rad. Moj otac Zoran Lazić potpisuje tekst, ja sam radio muziku. Da bi to zvučalo i izgledalo kvalitetno pomogao nam je Husa Beat Street kao aranžer, HBS video i plesna škola Black Squad. Prednost poticanja iz muzičke porodice je strožiji žiri (smeh)!

“Beogradsko ludilo”, “Ja napuštam” su pesme u kojima si se pronašao u kojim segmentima?

“Beogradsko ludilo” je pokazetelj moje neizmerne ljubav prema gradu Beogradu. “Ja napuštam” je moja autobiografska pesma! Veoma često kao i u stihu “odlazim negde da budem sam”, odlazim na Zlatibor – Tara gde je pravo mesto za odmor. Prelepi kadrovi su deo tog spota.

Saradnja sa Zokijem Šumadincem u pesmi “Bomba” je u medijskom pogledu za tebe značila šta? Kakve nosiš impresije?

Saradnja sa mojim prvenstveno velikim prijateljem, umetnikom, kolegom i saradnikom Zokijem Šumadincem, za mene je značilo novo i nezaboravno iskustvo. Od njega sam dobio značajne lekcije o show-biznisu ali i one vezane za privatni život. U Crnoj Gori smo snimili projekat “Bomba” iza čega stoji vrhunska ekipa HBS video, Universal production, plesna škola Black Squad. Uživali smo u tom preformansu koji je činio spot!

Za rodjendan si sebi poklonio pesmu “Mladenci”, gde si sudelovao u nastanku iste. Šta bi nam rekao o toj pesmi , kakve emocije nosi sa sobom?

Za svoj rodjendan sam sebi poklonio pesmu “Mladenci” . Otac je bio zadužen za tekst , ja sam radio muziku, Husa aranžman i video, koreografije Aca i Amir Alijević. Pesma ima posebnu emociju, posvećena je mom rodjenom bratu Dekiju.

Uskoro nešto što je kontra od svega što si radio. Šta si nam spremio?

Publika u širem regionu moći će da čuje i vidi nešto potpuno drugačijem neho do sada. Projekat “Devojka” potpisuje Husa Beat Street. Za koreografije zadužena je plesna škola Black Squad. Pesma je u modernom izdanju, brz ritam! Nestrpljivo čekam da je pustimo u javnost. Po prvi put zbog “Devojke” moram u fajt sa profi MMA borcem gde mi nije bilo ni malo lako… Videćete uskoro!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

ŠTA BI URADILA SEKA ALEKSIĆ KADA BI VIDELA SUPRUGA VELJKA U ODREĐENOJ SITUACIJI? NJEN ODGOVOR ĆE VAS IZNENADITI!

Svetlana Seka Aleksić nedavno je posle dužeg vremena gostovala u jednoj emisiji. Ona je bila pozvana od strane Nenada Škundrića da bude gost u sklopu njegove radijske emisije “Sve po spisku sa Škundrićem”. Seka je odmah pristala, što možda i ne bi trebalo nikoga da začudi jer su njih dvoje […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now