Direktorka u Privrednoj komori zadivila sve svojim humanitarnim radom tokom pandemije

1 1
Read Time:1 Minute, 6 Second

Direktorka Sektora za preduzetništvo Privredne komore Srbije, Branislava Simanić osim što vredno ispunjava svoje obaveze i vodi računa o privrednicima kojima je sada pomoć najpotrebnija, bavi se humanitarnim radom.

Iako ima pregršt obaveza oko preduzetništva u čitavoj državi, ona je više puta našla vreme i za humanitarni rad.

Za vreme vaskršnjih praznika na opštini Zvezdara rodile su se trojke, a akciju pomoći porodici odmah su podržali iz Privredne komore Srbije, te je direktorka Branislava Simanić obezbedila novčanu pomoć.

– Uvek smo tu da podržimo ovakve akcije, kao što je pokrenula Gradska opština Zvezdara – poručila je Branislava Simanić ispred PKS.

Ona je osim ovoga vredno prikupljala pomoć za privremene bolnice tokom glavnog udara koronavirusa na Srbiju.

Osim mnogobrojnih humanih akcija, Branislava Simanić je tokom pandemije pratila ideje i razvoj mladih preduzeća i preduzetnica, pa je čak i podržala ideju jedne mlade preduzetnice i urednice za pomoć preduzećima kroz marketing.

Simanić je u okviru Privredne komore Srbije nakon toga zajedno sa mladom preduzetnicom pokrenula i ojačala dodatno akciju pomoći malim, mikro preduzećima i preduzetnicima, pa se do kraja maja mogu svi prijaviti za istu.

Da tu nije kraj njenim delima i predanom radu, govori i činjenica da je čak podržala akciju Zdravo dete u okviru jednog portala gde je čak i ispričala zanimljivosti iz svog detinjstva najmlađima, ali i podstakla razvoj preduzetništva kod dece.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

LJUBAV I VI

Neko čudno vreme. Nikad više priče o ljubavi a tako malo nje na licima ljudi niz sokake. Pitam se često da li smo previše uobrazili ili smo krenuli potragu za tom veličanstvenom “gospođom” pogrešnim sokakom. Uz šoljicu dobre kafe volim da čujem svačije mišljenje i postajem sve više siguran da […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now