Mustra Orchestra i Boško Jović kompozicijom “Sam” poručuju “Ne posustaj, vjeruj u ljude”

Semir Kaljic
2 0
Read Time:40 Second

Članovi benda Mustra Orchestra, virtuozi instrumentalnog sevdaha, kako ih često nazivaju, se pridružuju muzičarima koji svojom muzikom širom svijeta daju doprinos kampanji #stayhome. Ovog puta zajedno sa bendom Mustra Orchestra kao gost u izvođenju kompozicije “Sam” učestvuje i gitarski virtuoz Boško Jović. Kompozicija “Sam” snimana je u Sarajevu i Travniku, a naći će se na novom albumu Mustra Orchestra koji bi svjetlo dana trebao ugledati na jesen ove godine, dok je spot napravljen specijalno za ovu priliku, a kadrovi sa YouTube prikazuju prazne gradove sa svih strana svijeta. Autor muzike za kompoziciju Sam je Taik Ganić.

“Nadamo se da ćemo ovom kompozicijom i spotom dati barem mali doprinos u kampanji “OstaniUKući, a kada ova pandemija završi obećavamo novi spot uz objavljivanje albuma”, poručuju iz Mustra Orchestra.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Preminula majka pevačice Viki Miljković

Viki Miljković je nedavno obavestila sve da je njena majka Zorka preminula. Mnoge kolege su joj izjavile saučešće i pružile podršku u ovim teškim trenucima za nju. “Ova bol se ne može opisati rečima. Ova praznina se već tako brzo urezala u dušu, zapela za srce. Pa steže i ne […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now