Sergej Ćetković: Najgore bi bilo da poslije svega nastavimo po starom

admin
3 0
Read Time:47 Second

Važi za jednog od najpoznatijih crnogorskih kantautora i pjevača. Njegove balade neizostavne su kada je izjavljivanje ljubavi u pitanju, pogotovo kod mladih. O tome kakvi u mu planovi za budućnost, ali i o tome kako sada provodi izolaciju, za emisiju 150 minuta Prve TV govorio je Sergej Ćetković.

Ova godina za njega je potpuno u znaku broja 20, jer je baš ova godina kada obilježava dvije decenije uspješne karijere. Međutim, koronavirus je i njegove planove poremetio, ali ono najvažnije nije. Porodični mir koji mu je najvažniji.

“Ja bih sada otpjevao jednu pjesmu koja je aktuelna ovih dana a otpjevale su je naše kolege Makedonci, ‘Korona ćao’. Izdržali smo junački”, rekao je Ćetković za 150 minuta Prve TV.

Kako kaže, ne bi trebalo da se opuštamo ni kada sve ovo prođe.

“Najgore bi bilo poslije svega ovoga da nastavimo po starom. Treba voditi računa, čuvati prirodu, kao i sve ono što nam priroda daje”, zaključio je.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Almas objavio novi singl „Samoća“ koji je napisan 1993. godine

Poznati sarajevski rocker, Almas Smajlović objavio je novi singl pod nazivom „Samoća“. Pjesmu je radio sa horom Superar Cadenza sa kojim već duže vremena sarađuje, a singl izlazi pod okriljem muzičke produkcije Hayat Production. Almas je sa nama podijelo sudbinu pjesme i njen put od nastanka do samog izdavanja. Pjesma je […]

Subscribe US Now