Jedinstveno i drugačije! Didi J otkriva kako će se zvati dete!

0 0
Read Time:1 Minute, 54 Second

Stiže beba za manje od mesec dana! Ceo sprat za princezu Dayanu!  

Srpska pop-dens pevačica Dijana Janković koja je u Americi naišla na veliku prepoznatljivost i fantastičan prijem kod publike zbog muzike kojom se bavi, ovih dana i te kako ima povod za slavlje!

Naime, kako je izjavila u jednom intervjuu za prestižni srpski list u okviru kojeg već krasi sve kioske širom zemlje, predstoji joj još mesec dana do najlepšeg trenutka nakon kojeg će se ostvariti u ulozi majke Dayane! Srpska pevačica inače rođena Beograđanka koja potiče iz ugledne porodice već je izvesno vreme u blagoslovenom stanju i kako tvrdi, sve svoje uspehe želi da kruniše najlepšim darom života.  Ona je mesecima u kućnoj izolaciji kako bi sačuvala svoje zdravlje i zdravlje bebe koju nosi, tako da smo uspeli da stupimo u kontakt sa njom putem telefonske izjave:

„Kada smo suprug i ja saznali da ćemo dobiti bebu bili smo presrećni! On se zaista mnogo raduje kao i ja. Polako se pripremam za ulogu majke i nadam se da ću i u tome biti uspešna, uzorna… Biće to za mene najveći izazov do sada. Naravno, želim da nastavim svojom karijerom kao i do sada i mislim da svaka žena može sve da postigne ako se dobro organizuje. Rad, red, disciplina. I verujte mi, uvek se nađe vremena za ljubav! Radosna sam. Ko zna, možda će i moje dete jednog dana biti neka poznata ličnost?! Ha ha … Nikad se ne zna…“ izjavila je duhovita i vidno raspoložena Didi J.

Uzimajući u obzir darovitost i talenat, sigurni smo da će princeza Rokvić naslediti najlepše od svojih roditelja! Pevačica kaže da se čitav sprat u njihovoj porodičnoj kući renovira i sprema za dolazak male lepotice. Sve je u znaku njenog dolaska.

Inače, Dijana Janković je od malih nogu maštala da postane pevačica, a kada je imala 15 godina, završila je školu za manekene. Potom je bila je član modne agencije Selekt, a nešto kasnije je imala svoju reviju u okviru Fashion Selection-a. Završila je Megatrend fakultet i direktorka je poznate kompanije koja se bavi IT tehnologijama, čiji je vlasnik njen muž Danijel Rokvić. Dijana govori četiri svetska jezika: engleski, španski, italijanski i ruski. Sigurno smo da će sve znanje i ljubav prema umetnosti preneti svojoj ćerkici.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Bezgrešna, nova pesma Jelene Vučković

Jelena Vučković snimila je novu pesmu, koja je u emisiji “Zvezde Granda Specijal” doživela svoju premijeru. Novi singl zove se “Bezgrešna”, a muziku i aranžman radio je Milan Rađem, dok je za tekst bila zadužena Divna Milovanović. Ova emotivna balada dobila je i svoju ekranizaciju, koja je juče objavljena na zvaničnom […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now