Sloba Vasić priprema ozbiljan hit

Semir Kaljic
1 1
Read Time:35 Second

Karijera pjevača Slobe Vasića prije pandemije koronavirusa išla je uzlaznom putanjom. Međutim, pjevač je bio primoran prekinuti sve aktivnosti, te je posovne obaveze zapostavio.

Ipak, kako se lagano sve vraća u normalu, tako se i on ponovo posvetio svojim obavezama, što je potvrdila i njegova PR menadžerica Ajla Mehanović.

  • Sloba sprema novu pjesmu koja uskoro treba da izađe, naravno svoje povjerenje dao je neprikosnovenom Dejanu Kostiću. Ono što mogu da Vam kažem na moje prvo slušanje jeste da imamo ozbiljan hit.

Što se tiče nastupa, Sloba je počeo da radi punom parom i jedva je čekao da se druži sa publikom. Nastupa skoro svaki dan i za sve se pobrinuo jedan od najboljih menadžera – Bridžis.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

NOVI POČETAK! Pevač prvo smršao 30 kilograma a potom napravio neočekivan poslovni potez! (FOTO)

Nakon što su talenat mladog pevača komentarisale brojne muzičke zvezde, nakon vanrednog stanja spreman za nove poslovne izazove.  Nakon vanrednog stanja povodom pandemije Kovid-a 19, pevač Anid Ćušić pored muzičkog projekta „Novi početak“ koji privodi kraju, pevač je tokom vanrednog stanja marljivo radio i na kako kaže za njega najtežem […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now