Milica Pavlović predstavila novu pesmu, a još da vidite kakva se pojavljuje u spotu! (VIDEO)

admin
3 0
Read Time:44 Second

Milica probudila maštu muškarcima novim spotom, predstavila pesmu “PAPI”. Milica sutra slavi rodjendan a svojoj publici je poklonila nešto što niko nije očekivao, sasvim novo i posebno.

” Dominatori! Uživajte uz moju novu pesmu i spot! Uloženo je mnogo truda, rada, vremena, ideja, strpljenja, živaca ali najviše ljubavi jer obožavam svoj posao i znam da vredi da se trudim i prevazilazim sebe za SVE VAS! Nadam se da će vam se svideti i da ćete spot gledati, pregledavati i loviti detalje i pisati utiske u komentarima sa jednakim uživanjem s kojim smo moj tim i ja smisljali ceo projekat! Iako sam ja ta koja sutra slavi rodjendan ovaj poklon je od mene za vas! Vaša M ” – kako Milica kaže ispod objave na svom instagram profilu.

Pogledajte šta je to Milica izvanredno uradila za svoju publiku!

Da li Vam se svidja “nova Milica”?

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Legenda se vratila! (FOTO)

Legenda narodne muzike, Safet Alija je na svom instagram profilu objavio fotografije sa snimanja spota za svoju novu pesmu “Vjerovah”. “Dragi prijatelji i fanovi, uskoro ćete moći premijerno da vidite spot za moju novu pjesmu “Vjerovah”. Evo nekoliko slika sa snimanja spota.Vaš Safet Alija Saky” Za veoma kratak period objavu […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now