“Cosmetics”: Stigla je Vegan Muesli linija!

Kana Tomasevic
1 0
Read Time:2 Minute, 10 Second

Sjajna vijest stiže nam od naših drugara iz “Cosmetics” marketa: stigla je Bielenda VEGAN MUESLI linija! Vegan Muesli savršena je “užina” za vašu kožu. Veganski recept prepun je korisnih sastojaka žitarica i pažljivo odabranog biljnog mlijeka. Proizvodi sadrže ulje pšeničnih klica i ekstrakt ovsa iz organskog uzgoja. Formula svakog proizvoda u liniji kreirana je za efikasno djelovanje na kožu. Pažljivo izabrani aktivni sastojaci su blagotvorno djeluju na kožu.

VEGAN MUESLI KREMA ZA SUVU I OSJETLJIVU KOŽU 24H


Hidrantna dnevno – noćna krema za lice sa aktivnim veganskim sastojcima. Idealna je za njegu suve i dehidrirane, kao i osjetljive kože. Intenzivno vlaži i osvježava, vraća hidrolipidni balans i hrani epiderm. Eliminiše osjećaj napetosti i suvoće. Ne opterećuje kožu i čini je mekom i glatkom. Takođe, odlična je kao podloga za make-up.
Upotreba: Koristiti svakodnevno ujutro i uveče, masirajući nježno na čisto lice, vrat i dekolte.

VEGAN MUESLI KREMA ZA KOMBINOVANU I MASNU KOŽU 24H
Matirajuća dnevno – noćna krema za lice sa aktivnim veganskim sastojcima, idealna je za njegu zahtjevne kombinovane i masne, kao i osjetljive koze. Efikasna je podrška u borbi protiv nedostataka, reguliše lučenje sebuma i matira kožu koja je sklona ekcemima. Ne opterećuje kožu, smanjuje vidljivost pora, hidrira i osvježava. Savršena je kao podloga za make-up.
Upotreba: Koristiti svakodnevno ujutro i uveče, masirajući nježno na čisto lice, vrat i dekolte.

VEGAN MUESLI KREMA ZA NJEGU OKO OČIJU 
Krema za njegu kože oko očiju sa aktivnim veganskim sastojcima za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu, ne isušuje kožu i ne narušava njene prirodne barijere. Savršena za njegu tokom čitave godine. Ublažava tamne kolutove oko očiju i poboljšava izgled i stanje osjetljivog epiderma. Ne opterećuje kozu, odlično se apsorbuje i umanjuje znake umora.
Upotreba: Svakodnevno nježno masirati kremu oko očiju, ujutro i uveče.

VEGAN MUESLI KREMA ZA ČIŠĆENJE LICA 
Hidrantno kremasto mlijeko za čišćenje lica sa aktivnim veganskim sastojcima za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu. Ne isušuje kožu i ne narušava njene prirodne barijere. Osvježava je, čini glatkom i savršeno spremnom za naredne tretmane njege. Sadrži kokosovo i pirinčano mlijeko bogato vitaminima i mineralima, koje djeluje antioksidansno i hidrira, zatim ulje pšeničnih klica bogato vitaminom E, koje regeneriše, kao i ekstrakt ovsa, koji hrani kožu.

VEGAN MUESLI MASKA + PILING ZA LICE
Hidrirajuća maska za čišćenje lica 2 u 1 + piling sa veganskim aktivnim sastojcima, pruža blagi piling i efikasnu njegu tokom cijele godine, za sve tipove kože, pa čak i osjetljivu. Hidrira, hrani i vraća koži normalno stanje epiderma.
Upotreba: Nanijeti masku na lice, masirati kružnim pokretima oko 1 minut. Ostaviti da djeluje 15 minuta, pa isprati toplom vodom.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Marijana Zonjic snimila novi cover (video)

Atraktivna Podgoričanka Marijana Zonjić je objavila svoj novi cover. Ovoga puta se odlučila za pesmu “Adio” autora Saše Lazića koju u originalu izvodi Seka Aleksić. Poslušajte!

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now