MNOGI PRIŽELJKUJU UČEŠĆE LEPE BOSANKE U NEKOM OD REALITIJA

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 25 Second

Top modela BiH, stilisticu, glumicu, modno-scensku performerku, urednicu Jelenu Govedaricu, pre par dana gledali smo kao gosta na HAPPY tv u emisiji UPOZNAJTE PAROVE. Društvo u studiju pravili su joj urednik i novinar portala MAGAZIN BALKAN EU Aleksandar Aleksa Marković, dizajner Vladimir Di Krupsky koji je Jelenin saradnik i prijatelj i Miki Marković. Uz lepu voditeljku Andjelu Lakićević gosti su se interaktivno zabavljali i doneli gledaocima ispred malih ekrana smeh i pozitivnu energiju. Zapala nam je za oko Jelenina izjava u uključenju u kuću gde je poručila muškarcima da ukoliko žene prihvataju njihove prevare da ih varaju još više ali i da uživaju u ambijentu i uslovima kuće da se manje svadjaju.

Pobrala je i simpatije jednog ukućanina koji se javno izjasnio o tome na šta mu je Di Krupsky odgovorio da može samo da joj nosi kofere. Lepa Bosanka ne želeći da se ukućanin uvredi obećala mu je kafu po izlasku iz realitija. Aleksa je konkretno komentarisao ukućane raspolažući informacijama o svakom od njih.

Obzirom da su stigla mnogobrojna pitanja o njenom učešću u nekom od Realitija kontaktirali smo našu urednicu Lifestyle na šta nam je odgovorila: – Dobila sam puno takvih pitanja! Pa eto nikad se ne zna, što jel biste voleli da sam tamo,uz smeh rekla je nasa vesela Jeca. Šalu na stranu moje obaveze su sada zaista brojne kao i tv gostovanja koje slede naredni period, spremam novi show, emisiju novi serijal tako da uvek ću se rado odazvati da budem gost u nekom Realitiju ali to je sve. Poštujem sve moje kolege koji me zovu i učesnike Realitija jer bore se za svoje bolje sutra. Podrška od mene za sve koji se bore za svoje snove, rekla je Govedarica.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

KRIŠOM SAM KUĆNOG LJUBIMCA UVODILA U KUĆU

Ime i prezime: DRINA PEŠIĆ Zanimanje: Balerina Narodnog Pozorišta u Beogradu, autor i voditelj emisije PORTRET PLUS (Naša tv)   DETINJSTVO PAMTIM PO… Detinjstvo pamtim po Pozorištu u Sarajevu gde sam se igrala sa mojim drugaricama sa kojima sam išla u baletsku školu. Juurile smo baletskoj garderobi gde sam se […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now